Lleida Esportiu 1 – UE Sant Andreu 0

Derrota per la mínima davant d’un Lleida que ha estat millor, especialment a la primera part. Molo ha avançat els blaus al quart d’hora de partit i els quadribarrats, tot i intentar-ho, no han pogut reaccionar. Melo ha acabat expulsat per dues grogues.

Segueix la mala ratxa lluny del Narcís Sala. Avui tampoc s’ha pogut trencar aquesta mala dinàmica en un partit amb poques ocasions però en que el Lleida ha portat més el pes del partit. El Sant Andreu ha millorat en la segona part, però no ha estat suficient.

Els dos equips han sortit a la gespa del Camp d’Esports amb la intenció de fer-se amb el domini del joc. Amb el pas dels minuts, ha estat el Lleida qui ha aconseguit imposar-se al Sant Andreu. En la seva segona arribada a l’àrea, els blaus s’han avançat en el marcador. Era el minut 15′ quan Molo ha aprofitat una indecisió defensiva per batre Morales amb el cap.

El gol ha fet jugar més còmode encara al Lleida, que ha tingut dues arribades de Dídac i Mata. El Sant Andreu només ha tingut una aproximació clara a la primera meitat, amb un xut de Josu que ha atrapat bé Pau Torres. Abans del descans Morales ha evitat el segon dels locals amb una bona aturada a xut de Dídac.

Patxi Salinas ha fet un doble canvi per començar la segona meitat, amb l’entrada de Xavi Jiménez i Ibon per Albarrán i Carroza. L’equip ha començat més ofensiu, amb un nou xut creuat de Josu que Pau Torres ha fregat amb la punta dels dits. Tot i això, el partit s’ha anat adormint amb el pas dels minuts. El Sant Andreu tocava més per intentar trobar algun espai en la defensa local, però ho feia sense èxit.

S’entrava a la recta final de partit sense ocasions clares per part de cap dels dos equips, en part, gràcies als defenses. Dídac i Melo tallaven de manera providencial dues pilotes de Mata dins l’àrea. Precisament Melo deixava l’equip amb un home menys al veure la segona groga en una falta a la zona de tres quarts. Faltaven menys de deu minuts pel final i el Sant Andreu ja no ha pogut reaccionar.

Lleida Esportiu 1

UE Sant Andreu 0

Lleida Esportiu: Pau Torres, Pau Bosch, Barreda, Molo, Mario, Dídac (Pere Milla 63′), Aldalur, Miramón, Mata, Imaz (Osado 61′) i Raul Fuster.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Melo, Rubén, Ton Alcover (Quim Araujo 65′), Carroza (Ibon 46′), Mouriño, Albarrán (Xavi Jiménez 46′), Josu i Francis.

Gols: 1-0 Molo (15′)

Àrbitre: Garcia Ballesteros, del col·legi de La Rioja. Ha mostrat la groga als locals Mata, Molo i Barreda i als visitants Albarrán, Dídac, Melo x2 (84′) i Quim Araujo.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS