UE Sant Andreu 2 – Huracán Valencia CF 1

Explosió d’alegria al Narcís Sala quan Rubén, al temps de descompte, ha donat la victòria als quadribarrats amb un golàs des de fora l’àrea. Mouriño havia avançat el Sant Andreu de penal al 43′ i Amarilla, per un Huracán amb deu, havia empatat al 82′.

La igualtat ha marcat l’inici d’un partit sense arribades perilloses en la primera mitja hora de joc. Tots dos equips buscaven dur la iniciativa però no aconseguien trepitjar l’àrea contraria.

Javi Navarro, a la mitja hora de joc, ha tingut la primera ocasió destacable, amb un xut a l’esquerra de la porteria de Morales. Deu minuts després ho provava Quim Araujo, també des de lluny, i trobava la resposta del porter Paco.

Quan pràcticament s’arribava al descans, una falta clara dins l’àrea d’Alexis sobre Xavi Jiménez suposava penal i expulsió pel defensa blanc-i-vermell. Adrián Mouriño ha estat l’encarregat de transformar el penal, amb un potent xut centrat per posar l’1 a 0 al marcador.

Els quadribarrats començaven la segona meitat amb resultat favorable i amb un home més, i han tingut la sentencia en dues accions de Quim Araujo i Xavi Jiménez que no s’han pogut convertir. A l’altra banda l’Huracán ho provava des de lluny, sobretot amb xut llunyans i co·locats de Chavero.

En una d’aquestes accions del lateral dret de l’Huracán ha nascut el gol de l’empat. Morales desviava el xut a córner i a la sortida del servei de cantonada Amarilla feia amb el cap l’1 a 1.

Quedaven uns minuts per tornar-se a avançar, i l’equip andreuenc s’ha bolcat. Mouriño l’ha tingut a passada de Francis, però ha rematat al cos de Paco. No ha fallat en canvi Rubén Canelada en el descompte. El lateral s’ha vist sol a la frontal, ha decidit provar el xut i ha deixat clavat al porter Paco per fer explotar d’alegria el Narcís Sala.

UE Sant Andreu 2

Huracán Valencia CF 1

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Melo, Rubén, Ibon, Mouriño, Xavi Jiménez (Ton Alcover 80′), Aitor (Josu 60′), Quim Araujo i Ander (Francis 69′).

Huracán Valencia CF: Paco, Pablo Vidal (Fali 66′), Chavero, Alexis, Tomás Ruso, Amarilla, Luismi (Mathias 79′), San Julián, Javi Navarro, Morgado (Perona 69′) i Adrià.

Gols: 1-0 Mouriño (43′), 1-1 Amarilla (82′), 2-1 Rubén (92′).

Àrbitre: Jiménez González, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la groga als locals Xavi Jiménez i Xapi Arnau i als visitants Amarilla, Alexis x2 (43′), Adrià i Fali.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS