UE Sant Andreu 3 – Elche Ilicitano 2

No rendir-se mai. Això és el que ha fet el Sant Andreu contra el fins avui millor equip de la lliga. Els quadribarrats s’han sobreposat a un gol en pròpia només començar, a la lesió de Dídac i al segon gol de l’Elche, per remuntar gràcies a l’encert d’Aitor, Mouriño i Francis.

Guanyar un equip que arriba com a líder de la competició mai és fàcil. El vestidor sabia que avui s’hauria de suar per aconseguir els tres punts, i la plantilla ha apretat les dents per sobreposar-se a les adversitats que han anat sorgint amb el pas dels minuts. Fins a dues vegades s’ha avançat l’equip il·licità en el marcador, un fet que encara ha animat més els andreuencs a seguir lluitant.

Els homes de Patxi Salinas han sortit buscant combinar i mantenir el control de la pilota. Encara entraven espectadors al Narcís Sala quan al minut 6, l’Elche B ha demostrat que les seves arribades són letals. El pichichi Cristian ha rebut en cursa a la banda dreta, ha posat la centrada i Azparren, en el seu intent de rebuig, ha acabat introduïnt la pilota a la seva porteria. No començaven bé les coses i menys encara quan dotze minuts més tard Dídac es lesionava al genoll. Sense centrals disponibles, Carroza entrava per fer parella amb Azparren a l’eix.

El Sant Andreu s’ha anat recuperant poc a poc dels cops rebuts, però l’amenaça atacant de l’Elche amb velocitat i espai estava ben present. Cristian ha tingut el 0 a 2 plantant-se sol davant d’un Morales que com sempre ha respost evitant el gol en un moment clau. Una aturada important que ha permès empatar sis minuts després. Xapi Arnau s’incorporava per la dreta, centrava a l’interior de l’àrea per Aitor i l’eivissenc després d’un control es buscava l’espai per creuar la pilota al porter Marc i posar la igualada.

Amb l’1 a 1 al marcador i quan ja quedava poc pel descans, l’Ilicitano ha tornat a demostrar el seu punch. Álvaro rematava una centrada des de la dreta, la pilota superava Morales, tocava el pal i entrava dins la porteria. Novament els visitants per davant i tocava seguir remant.

Disposat a fer-ho ha sortit el Sant Andreu en una segona part on l’Elche B ha acusat l’esforç físic i no s’ha acostat pràcticament a la porteria de Morales. La primera acció de perill l’ha tingut Mouriño amb una falta frontal que ha acabat a córner després que la pilota toqués a la mà d’un defensa. Els jugadors andreuencs han demanat penal, com ja havia passat en una acció a la primera part, però l’àrbitre les ha considerat involuntàries totes dues.

El mateix Adrián Mouriño ha sigut el protagonista de l’empat a dos. En una falta lateral assajada, el migcampista gallec ha rebut al punt de penal la passada d’Ibon i no ha perdonat amb la cama dreta. Mouriño ha estat molt actiu i a punt ha estat de fer el tercer en un córner que ha picat directe.

El partit s’ha acabat de desequilibrar amb l’expulsió d’Anaba. El jugador visitant, que ja havia merescut veure la segona groga un parell de minuts abans, se n’ha anat al carrer per donar-li un cop amb el braç a Xapi Arnau. Ha sigut l’empenta definitiva perquè els més de mil espectadors aplegats al Narcís Sala donéssin l’empenta final a l’equip per fer el tercer.

Francis Ferrón ha estat l’encarregat de transformar el gol de la victòria, culminant amb col·locació una passada d’Ander. Després Quim Araujo i Xapi Arnau haurien pogut ampliar diferències en una doble ocasió, però el porter Marc ha respost bé a totes dues rematades.

Abans d’acabar, quan ja es complia el temps reglamentari, l’Elche Ilicitano s’ha quedat amb nou jugadors per expulsió amb vermella directa de Nacho. El jugador ha tallat un contraatac amb una puntada per darrere sense opció de jugar la pilota i ha condemnat d’aquesta manera les poques opcions del seu equip d’intentar escurçar en els cinc minuts d’afegit que quedaven per davant.

UE Sant Andreu 3

Elche Ilicitano 2

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac (Carroza 18′), Azparren, Rubén, Ibon, Mouriño, Quim Araujo, Aitor (Boris 66′), Josu (Francis 77′) i Ander.

Elche Ilicitano: Marc, Miguel Ángel (Nacho 81′), José Ángel, Charlie, Marín, Nico, Sergi, Yeray (Juanra 65′), Migue Garcia, Álvaro (Anaba 52′) i Cristian.

Gols: 0-1 Azparren p.p. (6′), 1-1 Aitor (32′), 1-2 Álvaro (38′), 2-2 Mouriño (56′), 3-2 Francis (85′).

Àrbitre: Herrero Arenas, del col·legi aragonès. Ha mostrat la groga als locals Azparren, Quim Araujo i Josu, i als visitants Miguel Ángel, José Ángel, Migue Garcia, Álvaro i Anaba x2 (78′). Ha mostrat la vermella directa al visitant Nacho (89′).

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS