Villarreal CF B 4 – UE Sant Andreu 1

Derrota clara en un partit dominat pels locals i on Morales ha sigut el gran protagonista evitant una golejada major. Juanto (2), Edison Flores i Cámara, pel Villarreal, i Quim Araujo, pel Sant Andreu, han estat els golejadors. 

El Sant Andreu ha sortit ben posicionat i amb la intenció de jugar amb la pilota a camp del Villarreal B. Mouriño ha fet el primer xut a porta del partit en una llençament de falta que Aitor ha atrapat bé a baix.

L’inici feia molt bona pinta i es feia difícil d’imaginar un partit com el que hem acabat veient. Ràpidament el Villarreal B ha demostrat la seva velocitat i pólvora en atac. Els tres atacants groguets han desdibuixat la defensa andreuenca i en un minut han anotat dos gols. Primer Juanto ha aprofitat una mala anticipació defensiva per batre Morales, i només un minut més tard era Edison Flores qui resolia una jugada generada per la banda esquerra.

El marcador ha fet créixer els locals, que han aprofitat uns minuts de debilitat del Sant Andreu. Melo ha tret sota pals un xut sense angle de Juanto, i poc després Morales salvava el tercer treient una gran mà a rematada de Nahuel. Quan semblava que el vendaval apaivagava, novament Juanto culminava un contraatac per l’esquerra del Villarreal B amb una rematada al segon pal.

Tot i la dura bofetada, l’equip no s’ha rendit i Quim Araujo ha enviat una rematada al travesser. El mateix Quim ha escurçat distàncies pocs minuts després culminant una bona jugada trenada entre Ibon, Xapi, Josu i Ander.

La segona meitat ha començat amb una altra gran arribada del Villarreal B. Melo s’ha interposat en el xut de Nahuel i ha desviat a córner. A l’altra banda el Sant Andreu intentava escurçar amb dues rematades d’Ander, peròla pilota sortia desviada.

No ha perdonat en canvi el submarí groc quan es complia el 56′.  Morales ha sortit per salvar una primera rematada, el refús li ha caigut a Cámara i aquest no ha perdonat fent el quart amb una rematada ràpida a porta buida. El Villarreal B s’imposava de manera clara i era una amenaça constant a l’esquena de la defensa andreuenca.

A partir d’aquí el partit ha sigut un monòleg dels de La Plana. Els homes de Lluís Planagumà no ha renunciat a atacar i Morales, amb les seves intervencions, ha evitat que el compte golejador dels locals augmentés. El capità ha sigut protagonista amb fins a vuit grans aturades, quatre a Juanto, tres a Edu Ramos i una altra a José Ángel, que han deixat el resultat final en el 4 a 1.

Villarreal CF B 4

UE Sant Andreu 1

Villarreal CF B: Aitor, Blázquez, Ramírez, Adrián, D.Jiménez, Edu Ramos, Cámara, Palau (Nacho Pérez 68′), Nahuel (S.Marcos 53′), Edison Flores (José Ángel 76′) i Juanto.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Azparren, Rubén, Ibon, Mouriño (Carroza 66′), Josu (Ton Alcover 60′), Quim Araujo, Aitor (Francis 49′) i Ander.

Gols: 1-o Juanto (14′), 2-0 Edison Flores (15′), 3-0 Juanto (32′), 3-1 Quim Araujo (38′), 4-1 Cámara (56′).

Àrbitre: López López, del col·legi manxec. Ha mostrat la groga als locals Edison Flores, S.Marcos i D.Jiménez, i als visitants Mouriño, Melo i Xapi Arnau.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS