RCD Espanyol B 1 – UE Sant Andreu 0

Continua la mala dinàmica de resultats fora de casa. Avui el Sant Andreu ha merescut més a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, però la poca eficàcia al davant i una errada defensiva en una falta lateral, han donat els tres punts a un filial blanc-i-blau que va cap amunt.

Els punts lluny del Narcís Sala segueixen sense arribar. Tot i fer una bona primera part i reaccionar bé en la segona als millors minuts i el gol de l’Espanyol B, els resultats s’escapen. En una altra jugada a pilota aturada, al minut 49, Raíllo ha fet el gol que deixava els tres punts a Sant Adrià.

Després d’uns minuts inicials amb alternances i arribades tímides, dues jugades d’estratègia, una per banda, han posat alerta els porters. Borja ho provava de falta trobant els punys de Morales i Ibon de córner, amb una centrada enverinada que ningú ha pogut rematar. Els quadribarrats han començat a dominar cada vegada més i a partir del minut vint han disposat de tres ocasions, mitjançant Guzman, Quim i Francis, que no s’han pogut transformar en gol. Per part espanyolista Mamadou ha avisat abans del descans amb una rematada al lateral de la xarxa.

Els de Manolo Márquez han sortit millor a la represa i de seguida s’han avançat a la sortida d’una falta lateral. Raíllo, amb el camp, superava Morales per posar per davant l’Espanyol B. El gol ha fet mal als andreuencs i Albarrán ha estat a punt de fer-se un autogol intentant refusar una centrada. Poc a poc els homes de Patxi Salinas s’han aserenat i han recuperat el control. Xavi Jiménez, amb tres ocasions clares pràcticament consecutives, ha estat a punt de fer l’empat. La pilota no ha volgut entrar, com tampoc ho ha fet en cap dels contraatacs perillosos de l’Espanyol B, que en les seves sortides podia haver matat el partit.

RCD Espanyol B 1

UE Sant Andreu 0

RCD Espanyol B: Pau, Pere, Aitor, Raíllo, Éric, Caballé, Borja (Rubén Duarte 83′), Joan, Aday (Xavi Puerto 70′), Mamadou i Clerc (Canario 63′).

UE Sant Andreu: Morales, Albarrán (Ton Alcover 75′), Dídac, Melo, Rubén, Ibon, Quim Araujo (Mouriño 52′), Xavi Jiménez, Guzman (Aitor 61′), Francis i Ander.

Gols: 1-0 Raíllo (49′).

Àrbitre: Ais Reig, del col·legi valencià. Ha mostrat la groga als locals Pere i Xavi Puerto i als visitants Dídac i Ibon.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS