UE Sant Andreu 0 – AE Prat 0

L’equip només ha pogut sumar un punt en un partit igualat que els quadribarrats podrien haver trencat a la mitja hora de joc amb una rematada d’Ander al travesser. A la represa els visitants també han topat amb la fusta i el marcador no s’ha mogut.

Després d’un intercanvi de cops inicial, amb rematades des de fora l’àrea de Quim Araujo i Xapi pel Sant Andreu, i de Rubén i Ignacio pel Prat, els quadribarrats han començat a dominar el joc i han generat arribades a l’àrea de Toni Texeira. Ho ha provat Francis, amb una rematada amb el cap que ha sortit per sobre el travesser, i també Ander, estavellant a la creueta una gran assistència d’Ibon.

La segona meitat començava amb la millor ocasió del partit pel Prat, un xut d’Ignacio que entre Morales i el pal han salvat. Els potablava també han gaudit d’una altra bona ocasió de Rubén, però el seu xut creuat l’ha tret Morales amb una bona mà. La resposta andreuenca ha arribat de les botes d’Ander, que enviava una rematada fregant el pal després d’una jugada individual.

Els minuts passaven i el gol no arribava. Tornava a disputar uns minuts Ivan Guzman, després de la lesió, i debutava Adri Ruiz, substituïnt Francis. Tot i això ha estat Ton Alcover, de falta directa, qui ha fet l’única rematada en el tram final de partit. El Prat ha acabat el partit amb un home menys després que Larios veiés dues grogues en només un minut, i celebrant puntuar en un camp com el Narcís Sala, on fins ara l’equip només havia cedit un empat.

UE Sant Andreu 0

AE Prat 0

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Azparren, Rubén, Ibon, Mouriño, Aitor (Guzman 56′), Quim Araujo (Ton Alcover 83′), Francis (Adri Ruiz 65′) i Ander.

AE Prat: Toni, Vivó, Rafa Murillo, Ricarte, Larios, Rubén, Ignacio (Oribe 86′), Sebas (Fernando 75′), Kante, Fran Bea i Granell (Artabe 86′).

Àrbitre: Mateo Montañés, del col·legi aragonès. Ha mostrat la groga al local Xapi Arnau i als visitants Toni, Larios x2 (89′), Ignacio, Sebas i Kante.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS