UE Sant Andreu 1 – CE Constància 0

L’equip continua invicte a casa gràcies a la victòria per la mínima contra el Constància en un partit força fluix. Un gol de Francis al minut 60 i una aturada salvadora de Morales en el descompte han deixat tres punts molt importants al Narcís Sala.

Era important guanyar per evitar complicacions a la classificació i el Sant Andreu ho ha fet. El joc no ha estat el millor i ha costat posar-se per davant en el marcador, però finalment l’entrada a la segona part de Quim Araujo i Francis ha donat l’impuls necessari per generar una mica més de perill i obrir el marcador.

La primera meitat ha transcorregut sense gairebé cap acció destacable a les àrees. El Sant Andreu tenia la pilota, el Constància es defensava i cap dels dos equips generava perill. Mouriño, en els compassos inicials, i Xavi Jiménez, en l’última jugada de la primera meitat, han provat rematades des de fora l’àrea que han marxat fora. També ho ha provat el conjunt balear en dues ocasions, en aquest cas amb xuts entre els tres pals que Morales ha pogut atrapar sense dificultats.

Els xuts llunyans també han estat el recurs utilitzat en l’inici de la segona part. Novament Mouriño i també Ibon han provat sort des de la distància amb rematades que han sortit altes. L’entrada de Quim Araujo i Francis al 51′ ha començat a donar més presència quadribarrada a l’àrea. En una d’aquestes jugades del mago a l’interior de la gran, la pilota li ha caigut a Francis que ajustant el seu xut al pal no ha perdonat. L’andalús ha tingut l’opció de fer el segon, però la seva rematada ha sortit un pèl creuada.

El Constància no ha inquietat fins la recta final de partit. Al 87′ els jugadors blancs han reclamat penal per unes mans dins l’àrea de Xapi Arnau que l’àrbitre no ha vist sancionables. Quan es complia el 92′, Morales ha salvat dos punts treient amb les cames una rematada de Rubén a boca de canó.

UE Sant Andreu 1

CE Constància 0

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Azparren, Rubén, Ibon, Ton Alcover, Mouriño, Xavi Jiménez (Melo 77′), Guzman (Quim Araujo 51′) i Ander (Francis 51′).

CE Constància: Gaspar, Jaime, Óscar (Connor 84′), Joel, Mozo, Alberto, Forteza, Alfons (Campoy 73′), Nico, Mateu (David 60′) i Rubén.

Gols: 1-0 Francis (60′).

Àrbitre: Fernández Vidal, del col·legi valencià. Ha mostrat la groga als locals Mouriño, Azparren, Xapi Arnau i Francis, i als visitants Alberto, Jaime, Mozo i Forteza.

Foto: Javi Nowell.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS