UE Sant Andreu 2 – CE L’Hospitalet 2

L’equip ha sumat un punt in extremis contra el millor equip que ha passat aquesta temporada pel Narcís Sala. El gol de Rubén al temps afegit ha evitat que un molt bon Hospitalet s’endugués els tres punts i manté el Sant Andreu invicte com a local.

En un partit obert, amb ocasions i arribades a les dues porteries, no ha estat fins la segona meitat que han arribat els gols. Només sortir dels vestidors Francis ha avançat els quadribarrats, però els riberencs han capgirat gràcies a dues dianes de Fragoso i Carreño. En l’sprint final, com ja va passar contra l’Huracán, Rubén Canelada ha aconseguit anotar un altre gol important.

L’Hospitalet ha començat el partit amb una mica més d’empenta, buscant intimidar des de l’inici. Tot i això ha estat el Sant Andreu, per mitjà de Francis, el primer en provar la remtada. El davanter d’Algeciras ha connectat amb el cap una falta lateral picada per Ibon i la pilota ha sortit fregant el pal. Els visitants han tingut la resposta amb dos xuts d’Akinsola i Peque que Morales ha resolt bé per allunyar el perill.

Els de Kiko Ramírez tenien més la pilota i el Sant Andreu esperava la seva oportunitat. De nou Francis ha estat a punt de trobar-la en una acció espectacular, on després de recuperar l’esfèrica a camp propi ha enviat una rematada des de més de 50 metres. L’acció ha sorprès un Craviotto avançat que ha vist com finalment la pilota s’estavellava al travesser.

Abans del descans l’Hospi ha tingut dues accions clares de Canario i Akinsola que un Morales pletòric ha resolt molt bé. També ho ha intentat Quim Araujo, amb un xut ras creuat que ha sortit fregant el pal de la porteria riberenca.

Només tornar de vestidors i en una acció a pilota aturada, Francis ha avançat l’equip amb una rematada de cap franca al primer pal. Les coses es posaven de cara, però l’Hospitalet ha demostrat caràcter i només set minuts més tard ha pogut fer l’empat amb un xut des de la frontal de Fragoso. El gol ha donat ales als del Baix Llobregat, que han desplegat el seu millor joc i per mijtà de Carreño han acabat fent el segon aprofitant una errada defensiva.

Amb poc temps per davant i el marcador en contra, l’equip ha posat tota la carn a la graella i ha acabat trobant el premi. Francis Ferrón ha estat a punt en el 86′ en una acció molt semblant a la del primer gol, aquest cop des de l’altra banda i amb la pilota sortint fora per poc. Ha calgut esperar al temps afegit perquè el mateix davanter andalús posés una gran assitència que Rubén ha resolt magistralment per posar l’empat definitiu.

En el poc temps que restava l’equip ha tingut una darrera opció. Mouriño ha entrat a l’àrea i ha caigut quan volia progressar, entenent l’àrbitre que s’havia llençat i mostrant-li una segona groga que el fa ser baixa pel proper compromís de lliga.

UE Sant Andreu 2

CE L’Hospitalet 2

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Azparren, Rubén, Ibon, Ton Alcover (Ander 80′), Mouriño, Quim Araujo, Xavi Jiménez (Guzman 61′ [Aitor 84′]) i Francis.

CE L’Hospitalet: Craviotto, Peque, Valentín, Viale, Moyano, Fragoso, David Haro (Mousa 78′), Pol, Akinsola (Carreño 73′), Canario i Pirulo (Manel 85′).

Gols: 1-0 Francis (48′), 1-1 Fragoso (55′), 1-2 Carreño (78′), 2-2 Rubén (91′).

Àrbitre: Usón Rosel, del col·legi aragonès. Ha mostrat la groga als locals Ton Alcover, Melo, Francis, Ander i Mouriño x2 (92′) i als visitants Peque i Valentín.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS