CD Atlético Baleares 1 – UE Sant Andreu 0

L’encert balear en una jugada puntual ha decantat el partit d’aquest migdia a Magalluf a favor dels locals. El Sant Andreu ha plantat cara davant el colíder, ha tingut més i millors ocasions i ha merescut treure alguna cosa d’un camp on només un equip ha pogut puntuar enguany.

Tot i la bona actuació de l’equip, novament el gol s’ha resistit lluny del Narcís Sala. El porter blanc-i-blau Víctor ha tingut una molt bona actuació i els mallorquins han aprofitat una jugada a pilota aturada, un servei de banda, per avançar-se mitjançant Pedro Capó. Malgrat intentar-ho, el Sant Andreu no ha trobat l’empat.

El partit ha començat amb un conjunt andreuenc ben posicionat i un Atlético Baleares disposat a exercir el domini. La defensa quadribarrada ha tancat bé els espais, sense concedir accions de perill, i progressivament l’equip s’ha començat a estirar.

Les primeres aproximacions han arribat amb xuts llunyans que la defensa local ha estat atenta per tapar. Francis ho ha provat amb una rematada d’esquena a la porteria que sortia fora per poc, i Ton Alcover i Josu buscaven porteria amb intenció trobant la resposta del porter Víctor. A l’altra porteria Morales només ha hagut d’intervenir en una ocasió, treient un xut de Xisco que posteriorment Ignasi ha transformat en gol en posició de fora de joc segons l’assistent.

La segona meitat s’ha iniciat amb una rematada de cap de Francis ben aturada per Víctor. Els locals han estat contundents en la resposta i Pedró Capó, en un servei de banda pentinat al segon pal, ha enganxat la rematada per avançar el seu equip. El Sant Andreu ha buscat l’empat i qui més a prop ha estat de trobar-lo ha estat Ton Alcover, en una falta directa que ha fet botar just davant del porter. Amb un Baleares ja amb deu, per expulsió de Xisco, el porter Víctor ha estat atent per refusar i fer que l’equip illenc continuï com a colíder.

CD Atlético Baleares 1

UE Sant Andreu 0

CD Atlético Baleares: Víctor, Vich, Álvaro, Capó, Castillo, Esteban, Xisco, Cristian, Ignasi (Isma 92′), Thiago (Nacho 72′) i Florín (Sergi Garcia 86′).

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Azparren (Carroza 72′), Rubén, Ibon, Ton Alcover, Quim Araujo, Josu (Ander 68′), Guzman (Xavi Jiménez 62′) i Francis.

Gols: 1-0 Pedro Capó (56′).

Àrbitre: Alemán Pérez, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la targeta groga als locals Florín, Esteban, Cristian, Pedro Capó i Xisco x2 (83′), i als visitants Guzman, Francis i Ton Alcover.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS