CD Olímpic de Xàtiva 0 – UE Sant Andreu 0

L’equip ha sumat un punt davant d’un Olímpic molt sòlid especialment en l’aspecte defensiu. Els locals han assegurat al darrere i han portat la iniciativa del joc sense poder generar excessiu perill a un Sant Andreu ben plantat sobre La Murta.

No era casualitat que l’Olímpic dugués vuit partits consecutius sense encaixar cap gol. Prova d’això era que ni el mateix Real Madrid havia pogut batre la porteria de Francis. El conjunt valencià ha tornat a demostrar aquesta tarda la seva seguretat defensiva i, tot i tenir la millor ocasió, no ha pogut batre Morales en un partit amb poques oportunitats i dues accions polèmiques que han fet enfadar els seguidors blancs.

El partit ha començat amb xut tímid des de la distància d’Ibon, que provava sort. L’Olímpic no ha trigat en fer-se amb la iniciativa i buscar arribar a l’àrea de Morales per la banda dreta, amb un Denis molt actiu. El número set dels locals provava les primeres rematades del seu equip sense massa encert. El Sant Andreu esperava trobar alguna oportunitat al contraatac en pilotes llargues, i Ander ha estat a prop del gol rematant amb el cap una centrada lateral de Mouriño. Els valencians han fet intervenir Morales a pocs minuts pel descans, quan el capità s’ha llençat als peus de Christian per treure-li una pilota que quedava morta dins l’àrea.

Els andreuencs també han tingut la primera arribada del segon temps, amb una rematada de Francis Ferrón des de la frontal interceptada per un defensa. Ander Vitoria ha estat a punt de caçar el refús, però no hi ha arribat per poc. La resposta de l’Olímpic ha estat contundent, amb un gol anul·lat a Samu per fora de joc. Amb el pas dels minuts el conjunt local ha començat a bolcar-se en atac i Pau Franch ha tingut les dues oportunitats més clares, la segona sol davant d’un Morales que ha aturat amb el peu. La millor ocasió pel Sant Andreu ha arribat quan es complia el minut 90, en una acció d’estratègia culminada per Quim Araujo i el posterior refús d’un defensa. Ja al temps afegit l’Olímpic ha reclamat penal per unes mans de Carroza dins l’àrea que l’àrbitre no ha sancionat.

CD Olímpic de Xàtiva 0

UE Sant Andreu 0

CD Olímpic de Xàtiva: Francis, Kike Alcazar, Peris, Pepín, Mendoza, Samu, Denis, Rifaterra, Christian (Pau Franch 46′), Jordi (Alex Vaquero 75′) i Belda (Pifarré 81′).

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Carroza, Rubén, Ibon, Mouriño, Ton Alcover, Guzman (Xavi Jiménez 83′), Ander (Quim Araujo 75′) i Francis Ferrón (Azparren 65′).

Àrbitre: Benjumea Álvarez, del col·legi andalús. Ha mostrat la groga al local Samu i als visitants Ton Alcover, Ander i Mouriño.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS