Club Atlético de Madrid 2 – UE Sant Andreu 1

Nit històrica al Vicente Calderón. El Sant Andreu ha dominat el marcador durant 77 minuts gràcies a un gol de Carroza al quart d’hora. Els andreuencs s’han defensat, però l’Atlético ha acabat remuntant al temps afegit amb gols d’Héctor i Alderweireld.

L’equip ha donat una grandíssima imatge davant d’un dels equips més en forma d’Europa i en un dels estadis més complicats del continent. Una actuació inesborrable que quedarà per l’orgull de tots els andreuencs que han vibrat des del Fondo Norte del Calderón i des de Sant Andreu.

El partit no podia començar millor, amb un conjunt quadribarrat molt ben plantat sobre el terreny de joc i tocant la pilota. Després d’un primer avís del Cebolla Rodríguez arribaria el gol del Sant Andreu. Ibon xutava una falta frontal, Aranzubia rebutjava contra el pal i Carroza recollia el refús per marcar el gol a plaer fent embogir l’afició.

El gol andreuenc ha fet reaccionar l’equip colchonero, que ha començat a arribar amb insistència a la porteria de Morales. Després d’un gol anul·lat per fora de joc a Alderweireld, l’equip local ha desaprofitat un penal que Adrián ha fallat. També ha aparegut Morales evitant en dues ocasions el gol de Leo Baptistao, i Melo per salvar sota pals una pilota que ha acabat al travesser.

El Sant Andreu saltava a jugar els segons quaranta cinc minuts al Calderón per davant en el marcador, disposat a defensar l’avantatge i si podia ser, ampliar-la. Començava el carrusel de canvis i l’Atlético no acabava d’arribar amb claredat. En canvi al contraatac, Francis estava a punt de fer el segon després d’una gran centrada a l’espai de Guzman. La rematada de l’andalús davant Aranzubia marxava alta per poc.

Diego Simeone veia perilla seriosament el partit i decidia donar entrada a Gabi. El capità de l’Atlético ha donat un altre aire al seu equip, aprofitant també el cansament dels quadribarrats. Així en el 77′ arribava l’empat, després d’una jugada per la banda dreta que Héctor rematava al fons de la xarxa i els colchoneros es creixien. El Sant Andreu ha continuiat aguantant i Morales treia una gran rematada d’Oliver quan es complia el noranta. Ja en l’última jugada del partit, una falta penjada a l’àrea, Alderweireld feia el 2 a 1 definitiu.

Club Atlético de Madrid 2

UE Sant Andreu 1

Club Atlético de Madrid: Aranzubia, Adrián, Cebolla Rodríguez, Alderweireld, Guilavogui, Oliver, Manquillo, Giménez, Leo Baptistao (Héctor 76′), Insúa i Carlos (Gabi 71′).

UE Sant Andreu: Morales, Albarrán, Melo, Carroza, Azparren, Jilmar, Ibon, Mouriño, Quim Araujo (Xapi Arnau 66′), Guzman (Aitor 73′) i Ander (Francis  53′).

Gols: 0-1 Carroza (14′), 1-1 Héctor (77′), 2-1 Alderweireld (93′).

Àrbitre: Martínez Munuera, del col·legi valencià. Ha mostrat la groga als visitants Morales, Albarrán i Azparren.

Foto: AFP.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS