UE Sant Andreu 1 – Valencia Mestalla CF 2

S’ha trencat la ratxa positiva a casa també en lliga. L’equip ha fet un molt bon partit i ha merescut treure un bon resultat, però no ha encertat de cara a porteria i Chumbi de penal i Cortell en l’afegit sí ho han fet pel Valencia. Francis Ferrón ha marcat pels andreuencs.

El Sant Andreu ha posat la insistència, l’empenta i les millors ocasions aquesta tarda al Narcís Sala. No ha estat suficient perquè la sort no ha somrigut als homes de Patxi Salinas. I no només això, després de lluitar tot el partit per capgirar el marcador, en el minut 93 arribava el gol de la victòria visitant en un contraatac.

Tot podia haver estat diferent als pocs segons de començar el partit. Una gran rematada de Quim Araujo s’estavellava al travesser, presagi que la fortuna donaria l’esquena avui a l’equip andreuenc. En la primera arribada valencianista l’àrbitre marcava com a penal unes mans involuntàries de Guzman dins l’àrea. Chumbi no fallava i avançava el seu equip tot just en el 8′. Obligat a reaccionar, el Sant Andreu ha tingut rematades d’Ander, Quim Araujo i Francis Ferrón que han marxat desviades. Abans del descans ha tornat a despertar el Valencia Mestalla, trobant la resposta de Morales a les rematades de Molina i Chumbi.

El Sant Andreu ha sortit dels vestidors disposat a remuntar i el porter visitant Jaume ha començat a aparèixer en diverses accions. Abans però, en una jugada molt embolicada dins l’àrea, Francis Ferrón ha estat murri per fer l’empat entre un bosc de cames. L’equip buscava el segon i Jaume desviava de punys una doble rematada de Quim Araujo. El mago ha tornat a topar amb el porter pocs minuts més tard després d’una gran assistència d’Ander, i el mateix davanter basc també ha tingut l’opció de marcar amb una rematada de cap que ha sortit creuada. El Narcís Sala ensumava el segon gol i Jaume tornava a aparèixer per treure una rematada propera de Francis Ferrón. El temps s’esgotava i l’equip quadribarrat ho seguia provant quan un contraatac culminat per Alex Cortell ha posat l’1 a 2 definitiu.

UE Sant Andreu 1

Valencia Mestalla CF 2

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Carroza (Azparren 66′), Rubén, Ibon, Xavi Jiménez (Jilmar 82′), Guzman (Josu 60′), Quim Araujo, Ander i Francis Ferrón.

Valencia Mestalla CF: Jaume, Mario Martín, Leuko, Ayala, Carlos Delgado, Lion (Quintanilla 60′), Cifo (Alex Cortell 73′), Mario (Toni 24′), Chumbi, Molina i Cedrick.

Gols: 0-1 Chumbi (8′), 1-1 Francis Ferrón (54′), 1-2 Alex Cortell (93′).

Àrbitre: Cristian Lixandru, del col·legi aragonès. Ha mostrat la groga als locals Rubén i Melo i als visitants Mario Marín, Leuko, Ayala, Cifo, Chumbi, Toni i Alex Cortell.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS