Gimnàstic de Tarragona 0 – UE Sant Andreu 0

Punt molt valuós el que l’equip ha arrencat aquest migdia a Tarragona. Els locals han dominat i han tingut les millors ocasions, però els ha faltat encert. El Sant Andreu ha aguantat bé els atacs grana i suma un empat important fora de casa.

El conjunt quadribarrat ha sortit disposat a pressionar a dalt però ràpidament el Nàstic s’ha fet seu el partit. Els tarragonins han començat a arribar, especialment a pilota aturada, però han topat amb un Morales molt encertat sota pals, amb dues intervencions espectaculars davant Lago Junior i Marcos. El Sant Andreu ha tingut la seva única arribada en una acció culminada per Quim Araujo en fora de joc segons l’assistent. Una infracció que, tal i com demostren les imatges, no ha existit.

La tònica de la segona part ha estat la mateixa, amb l’equip andreuenc aguantant i els locals generant les millors ocasions. Han estat menys que a la primera part, això sí, més clares. Les dues més perilloses les han tingut Ferran Giner, amb una rematada a boca de canó, i Marcos i Querol ja al descompte, quan no han encertat a rematar una pilota que es passejava damunt la línia de gol.

Gimnàstic de Tarragona 0

UE Sant Andreu 0

Club Gimnàstic de Tarragona: Tomeu, Calavera, Verdú (Iván Aguilar 81′), Xisco Campos, Xavi Molina, David Sánchez (Jesús Rubio 70′), Javi Martínez, David Rocha, Marcos, Lago Jr (Querol 57′) i Ferran Giner.

UE Sant Andreu: Morales, Albarrán, Mozó, Carroza (Melo 46′), Rubén, Ibon, Ton Alcover, Xavi Jiménez (Matas 86′), Mouriño, Guzman (Guzman 73′) i Quim Araujo.

Àrbtire: Romero Fernández, del col·legi murcià. Ha mostrat la groga als locals Ferran Giner i Javi Martínez i als visitants Mouriño, Guzman, Ibon i Melo.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS