UE Olot 1 – UE Sant Andreu 1

El Sant Andreu ha pogut arrencar un punt del Municipal d’Olot que suposa guanyar el gol average al conjunt garrotxí. Ander Vitoria, culminant la millor ocasió dels quadribarrats, ha igualat en el 67′ el gol local de David López al límit del descans.

L’Olot ha portat la iniciativa durant la primera meitat mentre el Sant Andreu esperava la seva oportunitat per sortir al contraatac. La intensitat i el físic de tots dos equips ha marcat una primera part sense pràcticament ocasions. El conjunt garrotxí ha apretat l’accelerador en els darrers compassos i Manu, que avui debutava amb el primer equip, ha blocat bé dues rematades de Carlos Martínez. No hi ha pogut fer res el porter del Juvenil en l’última acció de la primera part, en un xut creuat de David López des de l’interior de l’àrea que ha suposat l’1 a 0.

Els locals han seguit trepitjant fort a l’inici de la segona part, amb una rematada d’Uri atrapada per Manu, un xut de David López fregant el pal i una intercepció providencial de Melo a rematada de Carlos Martínez, que minuts més tard ha buscat una rosca al segon pal que marxava per molt poc. El Sant Andreu provava sortir amb els desplaçaments llargs d’un altre debutant, el central Albert Mozó. L’ambient creixia al Municipal, però llavors Francis Ferrón s’ha fabricat un xutàs llunyà que ha acabat suposant el gol. Òscar ha refusat, Josu ha estat atent per recollir la pilota i la seva centrada l’ha culminat Ander amb un gol de nou. Amb l’empat el partit s’ha obert del tot, però han estat els locals els qui han disposat de les millors arribades aprofitant la seva velocitat i verticalitat. Carlos Martínez, amb una rematada llunyana al travesser, ha sigut qui més a prop del gol ha estat.

UE Olot 1

UE Sant Andreu 1

UE Olot: Òscar, Freixa, Hostench, Serra, Canal, Abel, Carlos Martínez, Roger, Uri (Ferrón 78′), David López (Reverter 80′) i Coro.

UE Sant Andreu: Manu, Xapi Arnau, Melo, Mozó, Rubén, Carroza, Ton Alcover (Ander Vitoria 60′), Mouriño, Quim Araujo, Guzman (Josu 46′) i Francis Ferrón (Jilmar 74′).

Gols: 1-0 David López (45′), 1-1 Ander Vitoria (67′).

Àrbitre: Usón Rosel, del col·legi aragonès. Ha mostrat la groga als visitants Mozó, Ton Alcover, Xapi Arnau i Carroza.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS