UE Sant Andreu 1 – CD Alcoyano 1

L’equip ha començat el 2014 amb un bon partit contra un Alcoyano que arribava al Narcís Sala en ratxa. Els visitants s’han avançat al 60′ amb un gol de Rubén Martínez, però el Sant Andreu ha respost bé i Francis Ferrón ha aconseguit l’empat vuit minuts més tard.

El vent ha condicionat el joc especialment durant la primera part, quan ha bufat més fort i en contra dels quadribarrats. Ha estat un primer temps disputat amb més intensitat que joc i oportunitats. Les arribades de tots dos equips han estat amb rematades tímides que no han posat en problemes ni Éric ni Rangel.

Més directe ha sortit el Sant Andreu a la segona part, amb dues bones oportunitats de Francis Ferrón i Quim Araujo que el porter visitant ha desviat a córner. El partit s’ha començat a obrir i Rubén Martínez, en una incorporació per la dreta, ha avançat els alacantins amb un xut creuat. La resposta andreuenca ha arribat poc després amb l’empat de Francis Ferrón, que transformava una rematada potent des de la frontal. Els homes de Patxi Salinas han buscat acabar de donar la volta la marcador i han tingut tres accions d’Ander, Carroza i del mateix Francis que no han significat el segon gol per poc.

UE Sant Andreu 1

CD Alcoyano 1

UE Sant Andreu: Éric, Xapi Arnau, Carroza, Azparren, Rubén, Ibon, Mouriño, Quim Araujo (Jilmar 79′), Xavi Jiménez (Ander 65′), Guzman (Josu 79′) i Francis Ferrón.

CD Alcoyano: Rangel, Devesa, Navarro, Mario, Óscar López, César Remón (Javi Rubio 79′), Rubén Martínez (Lolo Ivars 88′), Carles Salvador, Pedro (Mikel Uriarte 85′), Rayco i Bello.

Gols: 0-1 Rubén Martínez (60′), 1-1 Francis Ferrón (68′).

Àrbitre: Pulido Santana, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la groga als locals Xapi Arnau, Rubén, Azparren i Ibon, i als visitants César Remón i Pedro.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS