UE Sant Andreu 3 – CF Badalona 1

Gran victòria andreuenca en un partit on els de Patxi Salinas han posat molta intensitat i han superat de manera còmode el Badalona. Els gols de Quim Araujo a la primera part i Francis Ferrón a la represa han aplanat el camí per retrobar-se amb els tres punts.

El Sant Andreu ha dominat la primera meitat portant perill a la porteria del Badalona especialment en les accions de pilota aturada. Precisament així ha arribat el gol quadribarrat, amb una rematada de cap de Quim Araujo a la sortida d’un córner.

Només començar la segona meitat Francis Ferrón ha culminat un contraatac per ampliar diferències. El Badalona ha buscat reduir amb diverses aproximacions ben resoltes per Morales, però ha estat el Sant Andreu qui ha tornat a marcar. Una centrada de Quim Araujo per Francis l’ha acabat introduint Fran Grima a la seva pròpia porteria. Quan es complia el temps reglamentari, Cárdenas ha fet de cap el gol del Badalona a la sortida d’un córner.

UE Sant Andreu 3

CF Badalona 1

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Carroza, Rubén, Ibon, Xavi Jiménez (Albarrán 67′), Mouriño, Josu, Quim Araujo (Matas 85′) i Francis Ferrón (Ander Vitoria 85′).

CF Badalona: Marcos, Fran Grima, Bermudo (Lázaro 76′), Cárdenas, Robert Costa, Sergio Maestre (Puigdollers 46′), Boniquet, Sergio Gómez, Carracedo (John Neeskens 46′), Lolo i Abraham.

Gols: 1-0 Quim Araujo (36′), 2-0 Francis Ferrón (49′), 3-0 Fran Grima p.p. (84′), 3-1 Cárdenas (90′).

Àrbitre: González González, del col·legi balear. Ha mostrat la targeta al local Xapi Arnau i als visitants Bermudo, Sergio Maestre i John Neeskens.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS