Elche Ilicitano CF 2 – UE Sant Andreu 0

El Sant Andreu torna de buit d’Elx després d’un partit on novament la primera meitat ha estat bona i la segona no tant. Els locals han merescut una victòria que Miguel Ángel i Migue Garcia s’han encarregat de certificar amb els gols a la segona meitat.

L’Ilicitano ha sortit amb força i Sergio León ha topat amb Morales en la primera rematada perillosa del partit. Els de Vicente Mir arribaven molt profunds per banda però no feien patir en excés un equip andreuenc ben col·locat. A mesura que avançaven els minuts els quadribarrats han començat a jugar més en camp rival, provant sort amb dos xuts molt llunyans de Ton Alcover i Mouriño. Una centrada xut del mateix migcampista gallec ha desembocat en un contraatac molt perillós que Sergio León no ha encertat a rematar quan ho tenia tot a favor.

A la represa la tònica ha seguit semblant fins que Miguel Ángel ha obert el marcador amb una rematada creuada després d’incorporar-se per la banda. El gol ha fet mal al Sant Andreu i ha animat més els locals, que provaven rematades de Marín i Anaba ben resoltes per Morales. No hi ha pogut fer res el capità en el segon gol, amb una rematada franca de cap de Migue Garcia des de la frontal de l’àrea petita. A la recta final Azparren, amb un cop de cap fregant el pal, ha tingut la millor opció visitant mentre que l’Elche ha tingut temps per enviar una rematada al pal.

Elche Ilicitano CF 2

UE Sant Andreu 0

Elche Ilicitano CF: José Carlos, Miguel Ángel, Charlie, José Ángel, Marín, Samu (Juanra 83′), Sergi, Anaba, Migue, Jairo (Nico 67′) i Sergio León (Álvaro 74′).

UE Sant Andreu: Morales, Albarrán, Mozo, Azparren, Jilmar (Carroza 66′), Ibon, Ton Alcover, Josu (Ander Vitoria 66′), Mouriño (Aarón Bueno 73′), Rubén i Matas.

Gols: 1-0 Miguel Ángel (56′), 2-0 Migue (72′).

Àrbitre: Navarro Fuentes, del col·legi murcià. Ha mostrat la groga al local José Ángel i als visitants Ibon i Matas.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS