UE Llagostera 2 – UE Sant Andreu 0

El líder de la lliga s’ha imposat al Sant Andreu en un partit amb poc futbol i molta punteria per part local. Els andreuencs han pogut avançar-se però els ha faltat l’encert que sí ha tingut el Llagostera. Albarrán ha vist la vermella i es perdrà el proper partit.

Tot i la sortida inicial dels blaugrana, ha estat el Sant Andreu qui ha tingut les dues primeres ocasions clares del partit. Ander Vitoria, primer amb el cap i més tard amb el peu, ha rematat amb perill posant en alerta la defensa local. També ho han provat sense sort Quim Araujo i Mouriño amb xuts des de fora l’àrea. En la primera ocasió clara pel Llagostera, Salva Chamorro ha fet el gol amb una rematada a la mitja volta a la frontal de l’àrea petita. L’1 a 0 ha animat els locals, que a punt han estat de fer el segon per mitjà d’Àlex Cruz.

El partit s’ha acabat de desequilibrar a la represa, quan Albarrán ha comès penal per unes mans dins l’àrea i ha vist la segona groga. Enric Pi no ha perdonat i ha fet el 2 a 0, un marcador que en la següent jugada Morales i Mozó han evitat que s’ampliés treient la pilota sota pals. L’equip ha buscat reduir diferències amb l’entrada de Matas i Aarón Bueno, que ha provocat un penal no assenyalat per mans d’Aimar. A un quart d’hora pel final ha entrat al terreny de joc Víctor Alonso, protagonitzant la bona notícia del partit després de gairebé un any sense jugar.

UE Llagostera 2

UE Sant Andreu 0

UE Llagostera: Moragón, Aimar, Vallho, Óscar Álvarez, Enric Pi, Jordi López, Álex Cruz, Pitu (Jordi Masó 78′), Sellarés, Salva Chamorro (Fullana 64′) i Eloy Gila (Tito 71′).

UE Sant Andreu: Morales, Albarrán, Azparren (Víctor 77′), Melo, Mozo, Rubén, Ibon, Ton Alcover (Matas 61′), Mouriño, Quim Araujo i Ander Vitoria (Aarón Bueno 61′).

Gols: 1-0 Salva Chamorro (30′), 2-0 Enric Pi (55′).

Àrbitre: Bueno Prieto, del col·legi madrileny. Ha mostrat la groga als locals Salva Chamorro i Vallho x2 (70′), i als visitants Albarrán x2 (54′), Azparren i Mouriño.

Foto: Isaac Navarra – UE Llagostera

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS