UE Sant Andreu 0 – CF Reus Deportiu 1

El Reus s’ha endut els tres punts del Narcís Sala gràcies a un golàs d’Álex López al minut 72. Els andreuencs han disposat de bones ocasions per sumar i només la mala sort en la definició ha evitat el gol. Ander Vitoria l’ha fet, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc.

Tots dos equips han tingut dues opcions de marcar en una primera part igualada i més aviat ensopida. Per part andreuenca Mouriño i Quim Araujo, amb dues rematades fregant el pal, han aportat el perill a la porteria d’Ángel. Al bàndol visitant Sergi Masqué i Àlex López provaven Morales en dues bones respostes de capità andreuenc.

Només s’havien jugat set minuts de la segona meitat quan ha fet el seu debut Aarón Bueno. L’entrada del sabadellenc ha coincidit amb els millors minuts del Sant Andreu, amb gol anul·lat d’Ander inclòs. Ni en directe ni per televisió s’ha pogut apreciar si realment el davanter d’Igorre es trobava avançat o no. També Quim Araujo ha tingut dues bones opcions, però justament llavors ha arribat el golàs d’Álex López a l’escaire. L’equip ha provat de reaccionar i de nou ha tingut dues opcions mitjançant Mouriño i Quim, que han topat amb el porter i amb el pal.

UE Sant Andreu 0

CF Reus Deportiu 1

UE Sant Andreu: Morales, Albarrán (Guzman 80′), Carroza, Mozó, Rubén, Ibon, Ton Alcover (Matas 75′), Mouriño, Xavi Jiménez (Aarón Bueno 53′), Quim Araujo i Ander Vitoria.

CF Reus Deportiu: Ángel, Tobias, Ñoño, Socías, Quesada, Álex Colorado, Xavi Marqués (Jorge 61′), Medina, Sergi Masqué (Taranilla 83′), Folch i Álex López (Alexandre 91′).

Gols: 0-1 Álex López (72′).

Àrbitre: Velasco Arbaiza, del col·legi basc. Ha mostrat la groga als locals Albarrán i Carroza i als visitants Ángel i Sergi Masqué.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS