UE Sant Andreu 0 – Levante B 1

Martí Cifuentes no ha pogut debutar amb un bon resultat a la banqueta andreuenca. El filial granota s’ha endut la victòria per la mínima del Narcís Sala gràcies a un gol d’Higón a la segona part. Morales ha aturat un penal i Xavi Jiménez ha vist la vermella en el tram final.

Ha estat un partit igualat i amb poques ocasions, si bé és cert que el Sant Andreu ha tingut més arribada a l’àrea rival. Mouriño, Josu i Quim Araujo han tingut les tres rematades locals de la primera part, que han marxat fora. Les dues del Levante B les ha protagonitza Andy, primer amb una rematada fluixa des de la frontal i al límit del descans amb un penal que Morales ha encertat a aturar a la seva esquerra. El capità ha reaccionat ràpid per tornar a treure la segona rematada.

A la segona meitat ha costat una mica més i el Levante B ha transformat la seva única ocasió, novament doble. Morales ha pogut treure el primer xut però no el refús que ha caçat Higón per obrir el marcador. L’equip ha intentat igualar, però només Rubén amb un xut per sobre el travesser i Quim Araujo amb una rematada a mans de Leandro han pogut inquietar els valencians. Amb el Sant Andreu bolcat, Xavi Jiménez ha tallat un contraatac amb una entrada per darrere i ha vist la vermella directa.

UE Sant Andreu 0

Levante UD B 1

UE Sant Andreu: Morales, Xavi Jiménez, Xapi Arnau, Mozó, Rubén, Ibon, Josu (Víctor 63′), Ton Alcover, Matas (Ander Vitoria 68′), Mouriño (Guzman 56′) i Quim Araujo.

Levante UD B: Leandro, Polaco, Mossa, Altares, Expósito, Armando, Jason (Higón 46′), Camarasa, Fonte (Galán 66′), Andy (Álvaro 75′) i Traver.

Gols: 0-1 Higón (77′).

Àrbitre: Rezola Etxeberria, del col·legi basc. Ha mostrat la groga als locals Xapi Arnau, Mozó, Mouriño i Quim Araujo, i als visitants Polaco, Mossa, Camarasa, Traver, Álvaro i Galán. També ha expulsat amb vermella directa el local Xavi Jiménez (85′).

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS