AE Prat 2 – UE Sant Andreu 0

Derrota clara en un partit on el Prat ha estat superior i no ha donat opció a un Sant Andreu per sota del seu nivell. Un gol de Murillo i un altre de Víctor García, tots dos a la segona meitat, han donat els tres punts al fins avui cuer de la lliga.

Era segurament l’última opció del Prat per mantenir-se amb vida en la lluita per la permanència, i els potablava no l’han desaprofitat. Des del primer minut han sortit a dominar el partit i a buscar la porteria de Morales amb rematades des de la frontal i també a pilota aturada. Així ha arribat la seva millor ocasió del primer temps, amb una rematada de cap de Kante que Morales ha tret amb la mà quan el Sagnier ja cantava el gol. L’única ocasió quadribarrada, també a la sortida d’un córner, ha estat per Quim Araujo després de rematar una pilota pentinada per Mozó.

El conjunt local ha tornat dels vestidors disposat a ampliar l’avantatge i ha continuat amenaçant la porteria d’un Morales que s’ha tornat a lluir a rematada de cap de Kante i xut llunyà de Víctor García. Els pratencs s’han avançat a pilota aturada amb un cop de cap de Murillo i deu minuts més tard han ampliat diferències amb una jugada culminada per Víctor García. Amb el 2 a 0 els de Pepe Delgado han afluixat i han arribat les dues ocasions quadribarrades de la segona part. El porter Toni Texeira ha resolt un u contra u amb Matas i un llançament de falta directa de Ton Alcover.

AE Prat 2

UE Sant Andreu 0

AE Prat: Toni, Sierra, Ricarte, Rafa Murillo, Larios, Fernando, Victor Garcia (Borrell 79′), Rubén, Kante (Fran Bea 88′), Boris (Moha 65′) i Granell.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Mozó, Azparren, Rubén, Melo (Carroza 79′), Ibon (Matas 69′), Ton Alcover, Mouriño (Guzman 56′), Quim Araujo i Ander Vitoria.

Gols: 1-0 Murillo (67′), 2-0 Víctor Garcia (77′).

Àrbitre: Pulido Santana, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la groga als locals Kante i Larios i als visitants Mouriño, Ton Alcover i Quim Araujo.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS