Huracán Valencia CF 0 – UE Sant Andreu 0

La solidesa defensiva ha permès sumar un punt d’or en un camp tan complicat com Manises, on fins avui el Sant Andreu mai havia pogut puntuar. L’empat serveix per abandonar provisionalment la plaça de promoció de descens.

L’equip ha sortit molt ben posicionat al terreny de joc, intentant dificultar les coses a l’Huracán i alhora buscant arribar a l’àrea rival. Un bon inici que podia haver estat millor si l’àrbitre hagués assenyalat penal sobre Matas per una agafada clara dins l’àrea. El davanter madrileny i Albert Mozó han tingut les dues millors oportunitats andreuenques del partit, però les seves rematades han marxat fora. Amb el pas dels minuts l’Huracán ha començat a portar perill penjant pilotes que Adrià Granell, Fabiani i Javi Navarro també han rematat fora.

A la represa els valencians han aconseguit tancar al darrere el Sant Andreu, novament intentant aprofitar la seva potència en el joc aeri. Tot i això les aproximacions de l’Huracán no acabaven amb rematades entre els tres pals, gràcies en bona part a la inspiració defensiva d’un Sant Andreu que encertava a refusar el perill amb contundència. Ja a la recta final de partit l’expulsió del local San Julián, per un cop de colze a Mouriño, ha semblat obrir el partit per moments. Els quadribarrats han sigut intel·ligents de no prendre riscos innecessaris i assegurar un punt que Morales ha certificat amb un gran refús a xut de Fali quan ja es complia el temps.

Huracán Valencia CF 0

UE Sant Andreu 0

Huracán Valencia CF: Paco, Cacho, Tomás Ruso, Amarilla, Gomis, San Julián, Fali, Chavero (Pablo Vidal 72′), Morgado (Luismi 66′), Adrià Granell i Javi Navarro (Fabiani 72′).

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Mozó, Azparren, Carroza, Melo, Ibon, Ton Alcover (Mouriño 76′), Matas, Quim Araujo (Guzman 69′) i Ander Vitoria (Aarón Bueno 62′).

Àrbitre: Alberola Rojas, del col·legi manxec. Ha mostrat la groga al visitant Mouriño i ha expulsat amb vermella directa el local San Julián (86′).

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS