UE Sant Andreu 0 – RCD Espanyol B 1

L’equip no ha trobat premi al seu bon partit i ha caigut injustament davant un filial blanc-i-blau en ratxa. El domini i les millors ocasions han estat per als de Martí Cifuentes, però Jairo ha aprofitat una jugada amb tres rebots per endur-se els tres punts.

Els andreuencs han controlat un derbi amb una primera part sense pràcticament arribades de perill a les àrees. Els porters de tots dos equips han sigut espectadors i el joc s’ha desenvolupat al mig del camp. L’ocasió més perillosa l’ha protagonitzat Ton Alcover amb un xut ras des de la frontal que ha sortit fregant el pal. L’equip quadribarrat també ha amenaçat amb algun servei de córner. Precisament en una d’aquestes accions s’ha lesionat Carroza, que ha caigut malament després de rematar amb el cap i s’ha hagut de retirar amb un esquinç al genoll.

La segona meitat ha començat amb el gol dels blanc-i-blaus. Després d’una acció on s’ha demanat falta sobre Guzman, la pilota ha arribat a l’àrea andreuenca i en una jugada amb tres rebots Jairo ha caçat la pilota per batre Morales. El Sant Andreu ha reaccionat bé i a través d’Ander Vitoria ha estat a punt d’empatar. Primer amb una rematada del davanter basc que un defensa ha tret sobre la línia, i cinc minuts més tard amb una rematada de cap al travesser. També ho han provat Guzman i Quim Araujo amb rematades perilloses abans que es reclamés penal per unes mans d’un defensa visitant. L’equip no ha defallit, ha arriscat amb tres defenses i Ton Alcover i Matas han intentat igualar amb dues noves rematades. L’Espanyol B ha aprofitat els espais al darrere i podria haver fet el segon de no ser per Morales, que ha tret una rematada molt perillosa de Sales.

UE Sant Andreu 0

RCD Espanyol B 1

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau (Quim Araujo 69′), Azparren, Carroza (Mozó 46′), Rubén, Melo (Matas 60′), Ibon, Guzman, Ton Alcover, Aarón Bueno i Ander Vitoria.

RCD Espanyol B: Pau, Robert, Duarte, Raillo, Ferran, Paul Quaye, Luque (Sales 75′), Joan, Mamadou, Canario (Erik 65′) i Jairo (Puerto 79′).

Gols: 0-1 Jairo (49′).

Àrbitre: López Rodríguez, del col·legi gallec. Ha mostrat la groga als locals Carroza, Azparren i Ibon, i als visitants Paul Quaye, Canario i Jairo.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS