UE Sant Andreu 2 – Villarreal CF B 1

Un gol d’Ivan Guzman en el temps afegit ha fulminat la mala dinàmica de resultats i ha deixat els tres punts al Narcís Sala quatre partits després. Abans el defensa groguet Diego havia avançat els andreuencs amb un gol en pròpia i un minut més tard feia l’empat.

Era una final i l’equip ho sabia, un d’aquells partits en que el que compta és guanyar com sigui. A base de lluita i entrega l’objectiu s’ha assolit i ara queden per davant deu finals més. La nota negativa del partit són les lesions de Xavi Jiménez i Ton Alcover, que ha acabat hospitalitzat amb un traumatisme craneoencefàlic. Afortunadament el migcampista tarragoní ha rebut l’alta aquesta mateixa tarda.

L’equip ha sabut competir bé contra un dels millors equips de la categoria com és el Villarreal B. Tots dos equips han sortit buscant tenir la pilota en una primera meitat amb poques arribades de perill. Un xut de Juanto rebutjat per Morales i una rematada creuada de Matas a l’altra porteria han estat les accions més destacables. Abans del descans Xavi Jiménez s’ha hagut de retirar a conseqüència d’una topada amb el porter Aitor.

La segona part ha començat amb la lesió de Ton Alcover després de topar amb Carroza, fet que ha aturat el partit durant uns minuts. El filial groguet ha avançat les seves línies i han començat a aparèixer espais que els andreuencs han aprofitat per les bandes. En una d’aquestes Blázquez ha derribat Guzman dins l’àrea i Aarón Bueno ha vist com el porter aturava el penal. El Villarreal B començava a apretar de valent i quan més s’acostava a la porteria de Morales, Diego es feia el gol en pròpia a centrada de Xapi Arnau. El mateix central ha esmenat l’errada i un minut més tard ha posat l’empat a la sortida d’un córner. En el temps afegit Ivan Guzman ha culminat el seu bon partit engaltant una pilota a l’interior de l’àrea i fent el 2 a 1 definitiu.

UE Sant Andreu 2

Villarreal CF B 1

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Azparren, Mozó, Rubén, Ibon, Carroza (Quim Araujo 71′), Xavi Jiménez (Guzman 43′), Ton Alcover (Mouriño 55′), Aarón Bueno i Matas.

Villarreal CF B: Aitor, Felipe, Diego, Blázquez (Borja 89′), Galas, Sergio, Cámara, José Ángel, Orti (Esteve 69′), Edison Flores i Juanto.

Gols: 1-0 Diego p.p. (70′), 1-1 Diego (71′), 2-1 Guzman (92′).

Àrbitre: Pérez Peraza, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la groga als locals Ibon, Xapi Arnau, Aarón Bueno, Mozó i Morales, i als visitants Orti i Blázquez.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS