UE Sant Andreu 3 – Lleida Esportiu TCF 1

Victòria clara i contundent davant d’un Lleida superat pels andreuencs a les dues àrees. Al davant Ander Vitoria ha donat tranquil·litat posant un 2 a 0 al descans, i al darrere la defensa ho ha refusat tot. En el tram final Matas i Konaté han deixat el 3 a 1 definitiu.

Tocava refermar la millora de les darreres setmanes i l’equip no ha fallat aconseguint la segona victòria consecutiva a casa. Un resultat que, a banda d’allunyar l’equip de la promoció de descens, iguala la millor ratxa de resultats d’aquesta temporada: 7 punts dels darrers 9 en joc.

El Lleida Esportiu, que venia d’una derrota a casa, ha sortit fort disposat a refer-se de la desfeta. Tot i el bon inici dels blaus el Sant Andreu ha colpejat primer i amb força. Tot just al minut 10 Ton Alcover recollia al segon pal un refús de Biel Medina i feia la passada a Ander perquè aquest s’avancés a la defensa i fes el primer. El gol ha deixat tocat inicialment el Lleida, que poc a poc ha començat a recuperar el domini territorial sense rematar a porteria. Els quadribarrats sortien bé i portaven perill amb centrades molt perilloses de Rubén i Mouriño per la banda esquerra. El migcampista gallec ha propiciat la jugada del segon, amb un xut de falta que Pau Torres ha desviat a córner. El servei de cantonada l’ha tret Ton Alcover i novament Ander Vitoria ha aparescut per fer el segon amb el cap.

La segona meitat ha començat amb l’opció de fer el tercer per al Sant Andreu, però Pau Torres ha desviat amb el peu el xut de Xapi Arnau. La resposta del Lleida ha sigut inmediata, amb una rematada d’esperó de Dídac que Morales ha pogut treure sota pals. Els blaus posaven centrades i centrades a l’àrea andreuenca que Azparren i Carroza refusaven per alt una i altra vegada. A l’altra banda novament estava a punt d’arribar el tercer, aquest cop amb una rematada fregant el pal d’Ander Vitoria. El davanter d’Igorre ha estat substituït per Matas, que també ha vist porteria després d’aprofitar una pèrdua en camp propi de la defensa visitant. Amb el 3 a 0 Aarón Bueno ha vist la segona groga per encarar-se amb el porter Pau Torres i quan gairebé es complia l’afegit Konaté, a la sortida d’una falta lateral, ha fet amb el cap el gol de l’honor pels lleidatans.

UE Sant Andreu 3

Lleida Esportiu TCF 1

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Azparren, Carroza, Rubén, Ibon, Melo, Ton Alcover (Quim Araujo 77′), Mouriño (Guzmán 59′), Aarón Bueno i Ander Vitoria (Matas 68′).

Lleida Esportiu TCF: Pau Torres, Barreda (Pere Milla 57′), Mario, Biel Medina, Aldalur, Bosch, Molo (Monforte 39′) , Chupe, Dídac (Konaté 75′), Miramón i Mata.

Gols: 1-0 Ander Vitoria (10′), 2-0 Ander Vitoria (43′), 3-0 Matas (86′), 3-1 Konaté (93′).

Àrbitre: Pinto Herrera, del col·legi tinerfeny. Ha mostrat la groga als locals Azparren, Melo, Ibon i Aarón Bueno x2 (88′), i als visitants Pau Torres, Bosch i Barreda.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS