CE L’Hospitalet 0 – UE Sant Andreu 0

Bon partit d’un Sant Andreu que ha tret un punt d’un camp molt complicat com és el de L’Hospitalet. L’equip ha deixat a zero un conjunt riberenc que sumava nou victòries consecutives a casa amb una mitjana de 2,3 gols a favor.

Feia més de quatre mesos que a L’Hospi no se li escapava un sol punt a casa. 27 punts de 27 possibles era el vagatge en les darreres nou jornades per als de Kiko Ramírez fins que avui un Sant Andreu molt ordenat li ha posat les coses difícils.

Els quadribarrats han sortit a donar la cara i han protagonitzat les primeres arribades a l’àrea del partit.En una d’elles Ander ha reclamat penal per mans d’un defensa. El conjunt local també ha començat a acostar-se a la porteria de Morales a partir del quart d’hora, amb dues rematades de Manu Viale i Aridai que el capità ha sabut resoldre amb encert. El mateix Aridai i Akinsola han enviat dues bones rematades a prop del pal, mentre a l’altra banda Craviotto evitava el gol de falta d’Ibon amb una bona estirada.

A la segona meitat el partit ha continuat obert, si bé el Sant Andreu no volia prendre riscos al darrere. La defensa andreuenca ha rebutjat el perill amb contundència cada vegada que L’Hospi posava pilotes a l’àrea, evitant comprometre la porteria de Morales. A cinc minuts pel final, amb el 0-0 al marcador i un equip local ansiós per guanyar, el Sant Andreu ha fet un pas endavant buscant el 0 a 1. A prop ha estat de trobar-lo Ander Vitoria amb una rematada des de la frontal que treia Craviotto. També els de Kiko Ramírez, que per mitjà de Quintillà han enviat una pilota al pal. En l’última acció del partit Josu ha pogut fer el gol, però el porter local s’ha anticipat enduent-s’ho tot per davant per allunyar el perill.

CE L’Hospitalet 0

UE Sant Andreu 0

CE L’Hospitalet: Craviotto, Peque, Valentín, Manu Viale (Quintillà 74′), Moyano, Lucas Viale, Akinsola (Carreño 65′), Provencio (Mousa 84′), Ivan Salvador, Aridai i Canario.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Mozo, Azparren, Rubén, Ibon, Carroza (Melo 64′), Ton Alcover, Matas (Aarón Bueno 56′), Guzmán (Josu 70′) i Ander Vitoria.

Àrbitre: Azpilikueta Saldías, del col·legi basc. Ha mostrat la groga als locals Ivan Salvador i Peque i als visitants Melo, Azparren i Ton Alcover.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS