Ontinyent CF 0 – UE Sant Andreu 1

L’entrega, la lluita i el compromís de l’equip han tingut recompensa amb un gol de Gabri al minut 69 que dóna el triomf fora de casa quinze mesos després. La victòria deixa el Sant Andreu a només tres punts de la permanència matemàtica a la Segona B.

La línia a seguir estava marcada, competir com en les darreres dues jornades: intensitat, ordre i paciència. En un camp on mai havien guanyat, els andreuencs buscaven doblegar un rival que jugava sense cap mena de pressió i ho han aconseguit, superant una nova final que apropa l’objectiu de la salvació. En el moment clau i decisiu de la temporada arriben les dues primeres victòries consecutives a la lliga i la primera fora de casa.

El partit ha començat amb un Sant Andreu molt intens, junt, pressionant la pilota i tapant les línies de passada d’un Ontinyent ferit pel descens a Tercera. Als valencians els hi costava trobar profunditat i els de Martí Cifuentes buscaven sortir a l’espai sense massa precissió. S’arribava al descans amb dues intervencions de punys de Morales a xuts llunyans i una del porter local Jordan en una centrada enverinada d’Ander Vitoria.

La segona meitat s’iniciava amb canvis a tots dos equips i les primeres ocasions de més perill del partit. L’ha tingut Cervera per a l’Ontinyent amb una rematada creuada de cap, mentre a l’altra porteria Ander Vitoria i Ibon també ho provaven. Els quadribarrats jugaven cada vegada més en camp atacant i una bona recuperació d’Aarón ha forçat el gol andreuenc. El vallesà ha robat la pilota al vèrtex esquerre de l’àrea, ha passat la pilota al punt de penal per Ander i aquest, amb paciència, ha vist a la seva dreta la presència de Gabri que enviava al fons de la xarxa. Amb el 0 a 1 els locals només s’han acostat en faltes penjades a l’àrea que la defensa quadribarrada ha encertat a rebutjar.

Ontinyent CF 0

UE Sant Andreu 1

Ontinyent CF: Jordan, Abenza, Ortega, Berna, Borja (Oscar 75′), Juanjo, Hermosa (Verdú 63′), Cervera, Jornet, Nico (Mauro Melo 63′) i Juanjo Calvo.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Mozó, Carroza, Jilmar, Ibon, Ton Alcover, Guzman (Xavi Jiménez 67′), Aarón, Ander Vitoria (Melo 79′) i Matas (Gabri 56′).

Gols: 0-1 Gabri (69′).

Àrbitre: Nicolás Espejo, del col·legi murcià. Ha mostrat la groga als locals Hermosa, Borja, Jornet i Ortega, i als visitants Ibon i Carroza.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS