UE Sant Andreu 2 – CD Atlético Baleares 1

Un golàs de Ton Alcover al minut 90 ha servit per culminar una remuntada molt treballada davant el líder. Florín havia avançat els balears al minut 2 i Matas havia empatat a la mitja hora. La victòria serveix per sortir de la plaça de promoció de descens a falta de tres jornades.

Cap dels deu primers classificats s’havia pogut endur els tres punts del Narcís Sala aquesta temporada. Tampoc ha pogut fer-ho el meritori Baleares, que arribava defensant el liderat de la lliga. El Sant Andreu ha tornat a demostrar que es troba més còmode jugant amb els equips de dalt i ha tret tres punts vitals de cara a mantenir la categoria.

No han començat bé les coses, doncs tot just al segon minut de partit Florín ha fet el 0 a 1 després de cometre falta sobre Morales. L’equip ha sabut reaccionar i ha generat perill amb dues centrades molt perilloses a l’àrea que no han trobat rematador. Sí n’ha tingut la tercera, en la que Matas ha posat el cap a centrada d’Ibon per fer l’empat. Tres minuts després Guzman podia haver capgirat el marcador, però la seva rematada ha sortit fregant el pal. Abans del descans l’àrbitre ha anul·lat un gol a l’equip mallorquí per un clar fora de joc.

La segona meitat començava amb canvis. Carroza no podia continuar i entrava Ton Alcover, que de seguida provava Ginard amb un bon xut de falta. També entrava al terreny de joc Gabri Gómez, que debutava com a andreuenc substituïnt Matas. L’Atlético Baleares ha tingut la seva millor opció de la segona meitat amb una pilota que Morales ha salvat a xut de Florín. A l’altre costat també Ginard treia tres bones rematades d’Ander Vitoria. Un Sant Andreu molt intens no trobava el premi, fins que quan es complia el temps reglamentari Ton Alcover ha enviat una rematada des de 30 metres a l’escaire de la porteria visitant. Golàs i tres punts que donen moral per encarar la següent final, diumenge vinent a Ontinyent.

Foto: Judit Andreu.

UE Sant Andreu 2

CD Atlético Baleares 1

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau (Josu 85′), Mozó, Azparren, Rubén, Carroza (Ton Alcover 47′), Ibon, Guzman, Matas (Gabri 56′), Aarón Bueno i Ander Vitoria.

CD Atlético Baleares: Xavi, Vich, Alomar, Mairata, Castillo, Esteban, Capó, Cristian (Sergi 55′), Florín, Thiago (Campins 47′) i Álvaro (Oller 90′).

Gols: 0-1 Florín (2′), 1-1 Matas (30′), 2-1 Ton Alcover (90′).

Àrbitre: Pérez Muley, del col·legi madrileny. Ha mostrat la groga als locals Rubén, Mozó i Ander Vitoria i als visitants Alomar, Mairata, Campins i Oller.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS