UE Sant Andreu 1 – CD Olímpic de Xàtiva 0

L’equip ha acomiadat la temporada a casa amb una victòria per celebrar la permanència aconseguida poques hores abans amb les derrotes de Valencia B i Prat. Un gol d’Ander i un penal aturat per Morales porten el Sant Andreu a la millor ratxa de la temporada.

Tres victòries en quatre partits i 10 punts sumats dels darrers 12 possibles. D’aquesta manera arriben els homes de Martí Cifuentes al desenllaç de la lliga, en la dinàmica de resultats més positiva en vuit mesos. El Narcís Sala, que ha registrat la millor entrada d’aquesta temporada a la lliga (3.182 esp.), ha pogut agraïr als seus l’esforç fet per complir l’objectiu marcat.

Rebuts amb un gran tifo al Gol Nord on es podia llegir “Qüestió d’honor”, els quadribarrats han saltat a la gespa alliberats de pressió. La salvació estava consumada i només quedava gaudir davant d’un rival que tampoc s’hi jugava res més que la victòria. Tot i així l’Olímpic ha sortit decidit a fer un bon partit i de seguida ha inquietat la porteria d’un Morales molt encertat. En un partit molt obert, les arribades s’anaven succeïnt a banda i banda sense que el marcador es mogués. La més clara dels valencians ha arribat des del punt de penal a la mitja hora de joc, quan Morales ha vist les intencions d’Alex Vaquero i ha blocat llençant-se a la seva esquerra. La resposta andreuenca ha estat fulminant i Ander Vitoria ha aprofitat un mal control defensiu dins l’àrea per enviar la pilota a la xarxa. La primera meitat s’ha tancat amb una acció més a cada porteria, sense encert per cap dels dos conjunts.

A la represa la intensitat ha decaigut i els dos equips han arribat menys a les àrees. Les més clares han arribat de les botes de Víctor, per part andreuenca, i de Samu pels visitants, amb una pilota que ha impactat al travesser. Amb la victòria i la permanència a la butxaca, els jugadors s’han acostat a l’afició per agraïr el suport rebut durant tota la temporada. El futbol de Segona B al Narcís Sala tornarà d’aquí gairebé quatre mesos.

UE Sant Andreu 1

CD Olímpic de Xàtiva 0

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Mozó, Azparren, Rubén, Ibon, Ton Alcover, Guzman, Gabri (Víctor 57′), Ander Vitoria (Matas 85′) i Aarón Bueno (Xavi Jiménez 72′).

CD Olímpic de Xàtiva: Francis, Pablo Revert, Belda, Kike, Mendoza, Samu, Dani Gómez, Alex Vaquero, Pau Franch (Christian 32′), Mareña (Toni Vela 72′) i Jhon Edison (Pifarré 64′).

Gols: 1-0 Ander Vitoria (33′).

Àrbitre: Melián Socorro, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la groga als locals Aarón Bueno i Xapi Arnau i al visitant Bleda.

Fotos: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS