Valencia Mestalla CF 2 – UE Sant Andreu 1

L’estadi de Mestalla ha estat l’escenari del comiat d’un Sant Andreu que arribava amb els deures fets. Els quadribarrats, que han fet un bon partit i s’han avançat amb un gol d’Aarón Bueno, no han sabut sentenciar i el filial che ha capgirat el marcador en el tram final.

Un gran escenari esperava els andreuencs per tancar la temporada. Els jugadors de Martí Cifuentes han saltat a l’impecable gespa de Mestalla molt ben posicionats, buscant contenir els atacs dels locals i també sortir amb perill. La primera arribada del partit l’ha protagonitzat tot just al minut 2 Ander Vitoria amb una rematada ajustada al pal que ha sortit fora. El Valencia Mestalla tenia la pilota però no aconseguia ni tan sols trepitjar l’àrea, sent el Sant Andreu qui més s’acostava a la porteria de Jaume. Tot i això, els valencianistes han tingut la més clara de la primera part a un minut pel descans, quan Morales ha tret el peu per evitar que Gayà fes el gol rematant una segona acció al segon pal.

Mestalla empentava el seu filial i els de Curro Torres han sortit amb una mica més de força a la represa. Cano, arribant des del darrere, rematava fora amb el cap i topava de ple amb Morales, que minuts més tard ha hagut de ser substituït per un fort cop a la boca. El Juvenil Manu saltava a un escenari de primera i dos minuts més tard arribava el gol, quan Aarón Bueno rematava amb el cap al fons de la xarxa el córner servit per Ton Alcover. Amb el desavantatge li han entrat les presses a un Valencia que veia com Manu evitava el gol de Portu. Per contra, el Sant Andreu podia haver rematat el partit si Ander Vitoria o Guzman, en dos contraatacs, haguéssin encertat en la definició i en la última passada. Els locals no han desaprofitat dues errades defensives dels andreuencs i Hiroshi i Portu han fet els gols que permeten als del Túria disputar la promoció de permanència.

Valencia Mestalla CF 2

UE Sant Andreu 1

Valencia Mestalla CF: Jaume, Leuko, Salva Ruiz, Tendillo, Ayala, Zahibo (Molina 61′), Robert, Portu, Chumbi (Cortell 85′), Cano (Hiroshi 70′) i Gayà.

UE Sant Andreu: Morales (Manu 57′), Xapi Arnau, Mozó, Azparren, Jilmar, Carroza (Víctor 63′), Ibon, Ton Alcover, Guzman, Aarón Bueno (Xavi Jiménez 77′) i Ander Vitoria.

Gols: 0-1 Aarón Bueno (59′), 1-1 Hiroshi (71′), 2-1 Chumbi (80′).

Àrbitre: Usón Rosel, del col·legi aragonès. Ha mostrat la groga al local Molina i als visitants Carroza i Ibon.

Foto: valenciacf.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS