El Sant Andreu, a dalt de tot

Era el debut a casa a la lliga i el Sant Andreu no ha desaprofitat l’oportunitat per aconseguir la segona victòria consecutiva i situar-se a dalt de tot de la classificació (2-0). Un gol de Xavi Jiménez a la primera part i un altre de Nuha a la segona han doblegat el Vila-real B i permeten al conjunt de Piti certificar el millor inici de les últimes dues dècades. Una dada que il·lusiona l’afició andreuenca que ha acomiadat l’equip amb una sonora i generosa ovació.

Els de Piti han sortit amb ganes d’agradar davant el seu públic i de seguida han deixat clar que portarien el ritme de partit. Tret d’un primer xut de Nahuel (4′) -refusat esplèndidament per Morales-, el Vila-real no ha aparegut. En canvi, els de Piti tenien la pilota i s’apropaven amb perill a l’àrea d’Aítor. Així, ha arribat el primer gol. Ha estat als setze minuts quan una magnífica jugada de Nuha ha acabat al fons de la xarxa. El de Santa Coloma de Farners s’ha anat per la banda. Ha entrat a l’àrea, ha trencat la cintura a Tato i quan li ha sortit el porter, Aítor, ha fet la passada de la mort a Xavi Jiménez perquè marquès a pler. Primera oportunitat i primer gol. Efectivitat màxima d’un equip que encoratjat per la victòria a Tarragona en el debut no es vol aturar.

Tot i que Calderón -molt actiu- ha pogut fer el segon en un xut que s’ha anat desviat (20′) també és cert que el Vila-real ha tingut bones oportunitats per empatar però ha emergit la figura de Morales. Fins a tres cops, el porter ha estat providencial. Als 22′ -s’ha lluït a peus de Jason-, als 24 -ha refusat a córner una rematada de Nahuel- i als 39′ -en una doble intervenció de Jason i Mateu-. Moro ha tornat a ser clau i determinant per deixar les coses a lloc.

Els avisos del Vila-real han esperonat l’equip de Piti. A la segona part, els andreuencs han sortit decidits a sentenciar. Nuha i Calderón ho han pogut fer en els primers tres minuts (els seus xuts han anat alt i fregant l’escaire), el Vila-real no podia amb el Sant Andreu i el 2-0  ha arribat al minut 67. Xavi Puerto ha fet una excel·lent assistència a l’espai a Nuha que el davanter ha aprofitat per afusellar Aítor per l’escaire. El Narcís Sala ha embogit. Una festa que s’ha allargat durant els últims 20 minuts de partit amb un rival entregat i uns andreuencs que han pogut eixamplar el marcador si els haguessin assenyalat un clar penal a Nuha o si una magnífica vaselina de Xavi Puerto no hagués estat refusada a l’últim moment per Aítor. Tot en una tarda esplèndida en què també va debutar l’últim fitxatge Bruno Vinicius (va tenir l’últim quart d’hora), molt aplaudit per la graderia.

El Sant Andreu molt superior ha certificat una treballada victòria que ha fet gaudir de valent la seva afició. Un inici esplèndid d’un equip que no vol aturar-se. Diumenge contra l’Hospitalet (17 hores), torna haver-hi festa a Sant Andreu. El Narcís Sala obre de nou.

 

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Viale, Azparren (Lucas 57’), Jefferson, Ibon, Ton Alcover, Xavi Jiménez (Guzmán 71’), Puerto Calderón (Bruno 79’) i Nuha.

VILA-REAL B: Aítor, Felipe, Marín, Tano, Israel Puerto (González 78’), Marc Mateu, Jason, Sergio Marcos, Fran Sol (Cubillas 57’), Nahuel (Anton 78’) i José Naranjo.

ÀRBITRE: Gadella Hamstra. Va amonestar Calderón (38′) i Guzman (88′) del Sant Andreu; i , Jason (27′) i Marín (90′) del Vila-real.

GOLS: 0-1 Xavi Jiménez (16′).  0-2 Nuha (67′).

PÚBLIC: Uns 900 espectadors.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS