El Sant Andreu cau per la mínima a Badalona

La Unió Esportiva Sant Andreu ha perdut aquesta tarda la imbatibilitat a la lliga. Un solitari gol de Manu Balda, després d’una esplèndida jugada d’Abraham (65’), ha donat els tres punts al Badalona en un partit terriblement igualat.
Una falta, ben executada per Ibon, que s’ha estavellat al travesser (70’) ha pogut donar poder l’empat als de Piti però al final els tres punts permeten als locals encapçalar la classificació juntament amb l’Espanyol B.

Els de Piti han merescut una mica més però tal i com es preveia, les dimensions del camp de Pomar han marcat un partit en què els dos equips han hagut de fer un gran desgast, especialment en la zona del mig del camp. No ha estat casual que Piti hagi renunciat a un mitja punta -Xavi Jiménez no recuperat de les molèsties al bessó ha descansat avui- per donar entrada a un migcampista amb més vocació defensiva -Lucas ha estat titular per primera vegada a la lliga-. Es tractava de tenir presència al camp i en aquesta primera part, el Sant Andreu ha aguantat bé les escomeses d’uns locals que han creat perill sempre mitjançant Abraham (15’ i 20’). Tot i el domini local, l’oportunitat més clara en aquests primers 45 minuts ha estat de Bruno, que a cinc del descans ha estat a punt de posar en avantatge els andreuncs. El seu xut però l’ha pogut aturar Marcos en una molt bona intervenció.

A la segona part, i quan més còmode estava el Sant Andreu ha arribat el gol del Badalona. Abraham ha fet una molt bona jugada per la banda esquerra. S’ha anat per velocitat i ha fet una passada al punt de penal perquè Manu marqués a plaer. Arran del gol, els badalonins s’han dedicat a defensar-se davant un Sant Andreu que ho ha intentat sempre. A banda del pal d’Ibon, Guzmán també ha pogut empatar però el seu xut l’ha aturat, de nou, Marcos (78’).

El duel s’ha posat impossible per als de Piti quan a falta d’un minut Jefferson ha vist la vermella directa per un cop de colze. Tot i això, el partit ha acabat amb el Sant Andreu tancant en la seva àrea el Badalona durant els quatre minuts de descompte. El marcador però no s’ha mogut. L’equip tractarà d’aixecar-se diumenge al Narcís Sala contra l’Atlètic Balears (12h). Toca passar plana .

CF BADALONA: Marcos, Fran Grima (Lulu 55′) Óscar Sierra, Amantini, Bermudo, Prior, Toni Lao, Raúl Torres (Esteve 81’), Abraham, Matamala (Joan Grasa 63’) i Manu Balda.

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Manu Viale (Víctor 81’), Azparren, Jefferson, Lucas Viale, Ibon (Guzmán 71’), Ton Alcover, Calderón, Puerto (Felipe 87’) i Bruno.

ÀRBITRE: Leo Ollo (Navarra) Va expulsar Jefferson (89’) amb vermella directa. Va amonestar Fran Grima (8’), Raul Torres (33’), Óscar Sierra (51’), Abraham (56’), Bermudo (62’) i Toni Lao (81’), del Badalona; i Llamas (39’), Manu Viale (42’), Ton (49’), Lucas Viale (57’), Calderòn (59’) i Jefferson (69’), del Sant Andreu.

GOLS: 1-0 Manu Balda (65′).


Veure més vídeos

FOTO: Judit Andreu, VIDEO: BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS