La primera mitja hora condemna el Sant Andreu

Massa càstig el que ha patit el Sant Andreu al Rico Pérez d’Alacant. Els andreuencs han acabat derrotats contra un Hèrcules que ha aprofitat la bona dinàmica (deu punts dels últims dotze) per deixar el partit gairebé sentenciat en la primera mitja hora. Dos gols en les primeres dues arribades locals  han condemnat un Sant Andreu que ben d’hora ha hagut de jugar a remolc. I és que als 19 minuts, l’exmadridista Portillo ha aprofitat una bona centrada de Rafita per batre Morales amb una bona rematada de cap. Tot i que el porter andreuenc ha arribat a tocar la pilota no ha encertat a refusar-la. El gol ha estat un cop massa dur pels andreuencs que sense temps per reaccionar han encaixat el segon deu minuts després. Javi Casares ha fet una gran passada per habilitar Granell que ha fet el segon superant la sortida de Morales.

Després del 2-0, l’Hèrcules ha cedit la pilota a un Sant Andreu que ha buscat un gol que el fes entrar en el partit. Just abans del descans, ha pogut marcar Ibon -el seu xut de falta l’ha refusat el porter Chema-. I també podia haver arribat el gol , un minut després, si l’àrbitre no s’hagués desentés d’un clar penal sobre Calderón. Tot i això,  el millor Sant Andreu s’ha vist a la segona part. Al descans, Piti ha fet dos canvis (Bruno i Ton han entrat per Puerto i Jefferson) i l’equip ha tingut molta més presència. De fet, ha dominat als alacantins però ha faltat concretar alguna oportunitat per entrar de nou en el partit. Calderón -fregant el pal – (48′) , Bruno -el seu xut l’ha aturat Chema- (62′) i Nuha -ha rematat malament en immillorable posició- (72′) han tingut el 2-1 però el gol no ha arribat i el domini ha estat infructuós.

La derrota obliga a reaccionar diumenge al Narcís Sala contra el filial del València. Cal passar plana i aixecar-se ràpid. No hi ha altra fórmula.

HÈRCULES CF: Chema, Rafita, Atienza, Álex (Pardo 46′), Peña, Carlos Lázaro, Adri Cuevas, Chechu (Mikel Martins 71′), Javi Casares, Adrià Granell i Portillo (Fernando 65′).

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas (Guzmán 58′) Manu Viale, Azparren, Jefferson (Ton 46′) Lucas Viale, Ibon, Xavi Jiménez, Calderón, Puerto (Bruno 46′) i Nuha.

ÀRBITRE: Sánchez Seco-Otero (Madrid) Va amonestar Adri Cuevas (39′), Álex (42′) Chechu (60′), Pardo (78′) i Mikel Martins (86′) de l’Hèrcules; i Guzmán (59′), Azparren (75′) i Lucas Viale (77′) del Sant Andreu.

GOLS: 1-0 (19′) Portillo. 2-0 (29′) Adrià G

Foto: HERCULES CF

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS