Punt d’orgull per continuar a dalt

La Unió Esportiva Sant Andreu continua invicta a la lliga. Els de Piti han empatat contra el Centre d’Esports L’Hospitalet (1-1) en un partit amb molts condicionats. Els andreuencs han hagut de sobreposar-ser a la rigorosa expulsió de Nuha que els ha obligat a jugar gairebé tota la segona part (33 minuts) amb un home menys. L’acció ha marcat el partit. La forta calor, amb un jugador menys, ha desgastat molt el Sant Andreu. Tot i l’empat, el conjunt entrenat per Piti continua encapçalant la classificació. Aquest cop, amb els mateixos punts (7) que l’Espanyol B -va golejar dissabte l’Olot (4-1)- i el Badalona -va empatar al Nou Estadi de Tarragona (1-1).

Només donar-se el xiulet inicial, ja va quedar clar que el partit no seria fàcil. L’Hospitalet (que encara no s’havia estrenat després de dos partits) es presentava al Narcís Sala amb la convicció de donar la volta a la seva situació. De fet, als setze segons d’enfrontament es va poder avançar, Ha estat només fer la sacada inicial quan una pilota llarga ha arribat a peus de Nano. El xut del canari s’ha estavellat al pal després que Morales hagi tocat lleugerament la pilota. L’ensurt inicial ha donat pas als millors moments d’un Sant Andreu que si ben cert és que tenia la pilota no ha arribat a l’àrea de Craviotto (als dotze minuts el porter ha estat molt ràpid en la sortida impedint la rematada de Nuha). Tot i això, l’Hospi s’ha començat a estirar i mitjançat David Haro i un altre cop Nano han inquietat un Morales que, sobri com sempre, no s’ha deixat sorprendre. La primera part s’esfumava, amb moltes imprecisions i poc ritme de joc, Fins que Xavi Puerto en l’últim alé ha inaugurat el marcador. El migcampista ha aprofitat una bona centrada de Ton Alcover per batre per baix Craviotto. De nou efectivitat màxima dels de Piti.

La segona part començava i els locals tenien ganes de canviar el guió. El Sant Andreu, molt més precís i amb Bruno al camp (va entrar pel golejador Puerto que ha demanat el canvi per motius físics), ha buscat tenir el control del partit. Al minut 57, però hi ha una jugada que condiciona tot el partit. Nuha s’anava amb carrera i un defensa l’ha fet caure dins de l’àrea. El davanter ha reclamat penal però el col·legiat, tremendament rigorós, l’ha expulsat en considerar que ha tocat la pilota amb la mà amb la intenció d’enganyar-lo. La inferioritat numèrica ha trastocat tots els plans dels andreuencs. I més quan al minut 65 (als vuit d’estar amb deu), Nano sorprenia Morales amb una bona rematada des del límit de l’àrea.
Tot i l’empenta dels visitants, els jugadors del Sant Andreu s’han multiplicat per evitar les rematades d’un Hospitalet que tampoc ha sabut aprofitar la superioritat. Al final, els dos equips han signat un empat que deixen les coses semblants a com estaven. Important desgast d’un equip que ha demostrat que també sap sofrir. El Sant Andreu continua invicte. Diumenge, a les sis, visita el Badalona.

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Jefferson, Manu Viale, Azparren, Ton Alcover, Calderón, Ibon (Guzmán 76’), Nuha, Puerto (Bruno Vinicius 46’) i Xavi (Lucas Viale 63’)

CE L’HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentí, Aleix, Agustín (Ivan Carril 57’), Alcáraz, Davi Haro, Canario (Joel 71’), Nano, Luque (Álex 29’) i Carreras.

ÀRBITRE: Varón Aceitón. Va expulsar amb doble groga Nuha (10’ i 57’), del Sant Andreu. Va amonestar Ton Alcover (35’), Guzmán (86’), del Sant Andreu i Agustín (13‘), Peque (75’), Iván Carril (80’) i Nano (90’), de l’Hospitalet.

GOLS: 1-0, Xavi Puerto (44’). 1-1, Nano (65’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS