La Unió Esportiva Sant Andreu ha perdut el primer partit al Narcís Sala (1-2). Els andreuencs han merescut molta més sort. I és que a la segona part, quan més ha atacat el Sant Andreu, quan més a prop ha estat de trencar l’empat, en una acció aïllada,  l’Atlètic Balears ha sorprès Morales i la seva defensa establint un resultat massa cruel.

Per contrarestar la baixa de Jefferson, el tècnic Piti Belmonte ha hagut de fer dos moviments. Llamas ha canviat de banda (s’ha col·locat a l’esquerra) mentre que Guzmán s’ha reconvertit en lateral dret. L’altra novetat respecte a l’equip que va caure contra el Badalona, ha estat el retorn de Nuha a l’onze. Amb el davanter com a gran referència atacant, el Sant Andreu ha estat molt més reconeixible.

Els de Piti han portat el domini del partit, tot i que els ha costat arribar a l’àrea d’un Víctor a qui només han posat a prova amb xuts llunyans. L’Atlètic Balears, amb un plantejament molt defensiu, ha cedit tota la seva sort a algun contracop. I d’aquesta manera ha arribat el 0-1. Passada a l’esquena dels centrals andreuencs, que Carlos Rodríguez ha aprofitat per superar Morales (no ha pogut fer res) amb un xut ras. Malgrat que l’Atlètic Balears s’ha trobat amb el marcador a favor sense haver fet gairebé res, el càstig podria haver estat més gran quan Azparren ha fet una falta al límit de l’àrea que el migcampista visitant Estebán no ha sabut aprofitar.

Després del descans, el domini del Sant Andreu s’ha intensificat. Amb una velocitat més, els andreuencs han posat setge a l’àrea de l’Atlètic Balears. Fruït d’aquesta sortida en tromba, ha arribat l’empat. Ha estat gràcies a un molt bon gol de Calderón. L’alacantí ha aprofitat una bona passada de Llamas, s ‘ha anat per la banda, ha superat el seu marcador amb un bon regat i ha marcat amb un xut molt ajustat al pal contrari.

El Narcís Sala ha esclatat. Amb 40 minuts per endavant tothom creia en la remuntada. L’equip ha anat com una fletxa a la recerca dels tres punts i només ha faltat una mica més de sort i també d’encert. Al minut 53, l’àrbitre s’ha desentès d’un clar penal sobre Nuha (a sobre l’ha amonestat amb targeta groga). Dos després, una altra jugada polèmica. Un xut de Puerto ha acabat dintre de la ratlla de gol (ho ha reconegut el mateix entrenador visitant), just després que la pilota hagi tocat en la creueta, però el col·legiat no ha donat validesa al gol. En la mateixa jugada, en el refús posterior, Nuha no ha encertat a enviar la pilota a la xarxa en una rematada que ha refusat el porter mallorquí. Als 58, de nou Víctor ha evitat el gol del 9 andreuenc.

El Sant Andreu ha perdonat massa i als 71 minuts, en una nova jugada mal defensada, Ripoll ha superat Morales. El porter andreuenc ha refusat la primera rematada però no la segona que significava l’1-2, en l’única aproximació de l’Atlètic Balears en aquesta segona part. En l’últim quart d’hora, el Sant Andreu ha buscat amb insistència com a mínim l’empat. Res ha ajudat. El rival s’ha sabut defensar bé i el col·legiat no ha fet res per evitar les constants faltes que han tallat el joc. Derrota impotent, per un Sant Andreu que ha fer mèrits per no perdre.

UE SANT ANDREU: Morales, Guzmán (Xavi Jiménez 63’), Lucas Viale, Azparren, Llamas, Ibon, Ton Alcover (Felipe 77’), Puerto, Bruno, Calderón i Nuha.

ATLÈTIC BALEARS: Víctor, Jaime, Damià, Biel Guasch, Bernat Alomar, Esteban, Cristian, Nacho (Maireta 79’), Carlos Rodríguez (Chando 84’), Ripoll, Oller (Cifu 48′).

ÀRBITRE: Herrero Arenas (Aragó). Va amonestar Azparren (19’) i Nuha (52’), del Sant Andreu; i Damià (8’), Jaime (31’) i Víctor (89’), de l’Atlètic Balears. També va amonestar el tècnic del Sant Andreu, Piti Belmonte (47’) i el preparador físic Miguel Bautista (57’).

GOLS: 0-1, Carlos Rodríguez (16′). 1-1, Calderón (50’). 1-2, Ripoll (71’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS