Bruno s’estrena per posar fi a la ratxa

La Unió Esportiva Sant Andreu s’ha retrobat amb la victòria després de derrotar al Narcís Sala el València B (1-0). Un extraordinari i valuós gol de Bruno ha estat suficient per posar fi a la ratxa de quatre partits sense conèixer la victòria i per tornar acostar-se als llocs capdavanters de la classificació. Els de Piti han fet mèrits per endur-se la victòria especialment a la primera part quan han passat per sobre d’un filial que a la segona part ha venut cara la seva derrota.

L’equip andreuenc ha sortit per feina. Amb un ritme de partit molt alt i una defensa molt concentrada, la pilota s’ha mogut sempre en camp valencià durant el primer temps. Escarmentats per la mala primera part al camp de l’Hèrcules, els de Piti han sortit decidits a posar setge a l’àrea local. El tècnic ha fet tres canvis respecte a l’equip que va perdre a Alacant. Jilmar (al lateral esquerre en detriment de Jefferson), Ton (Lucas s’endarreria al centre de la defensa i Azparren anava a la banqueta) i Bruno (en el lloc de Xavi Jiménez) han entrat a un onze  molt actiu en aquest inici de partit.

De fet, als 12 minuts de partit, els locals s’han pogut avançar mitjançant un extraordinari xut de Xavi Puerto. La rematada de l’exjugador de l’Espanyol, amb el porter Jaume ja batut, s’ha estavellat a la creueta en el que ha estat el primer avís dels andreuencs. Sense temps per lamentar-se, els quadribarrats han seguit mirant l’àrea valenciana i després d’un parell d’aproximacions de Calderón, ha arribat el gol que a la llarga seria definitiu. Tot s’ha iniciat després d’una jugada de Nuha. El davanter s’ha internat a l’àrea, ha guanyat en velocitat i ha fet un xut lateral que s’ha estavellat al pal. Amb el Narcís Sala, lamentant-se per la mala sort, la pilota ha anat a parar a peus de Bruno que, sense pensar-s’ho, ha rematat tal com li venia per fer l’1-0 i embogir d’alegria. Tenia motius. A banda de recuperar la titularitat perduda contra l’Hèrcules, el gol ha estat el primer que fa amb la samarreta del Sant Andreu.

Amb el marcador a favor i malgrat la lesió de Manu Viale, l’equip ha sabut contemporitzar per arribar amb avantatge al descans.

A la segona part, i prenent més precaucions en defensa, els andreuencs han sortit decidits a fer un segon gol que, tot i un bon grapat d’intents, no ha arribat. Puerto -Jaume l’ha endevinat la intenció i ha fet una bona intervenció- (53’), Ibon -també el porter valencià ha evitat el gol olímpic a la sortida d’un córner- (56’) i Ton -en un llançament de falta que ha fregat el travesser- (65’) han tingut el 2-0, però la pilota no ha volgut entrar.

Als últims minuts i veient que el gol de la tranquil·litat no arribava, els de Piti s’han dedicat aguantar el marcador. El València només ha inquietat mitjançant dos xuts en els quals ha aparegut Morales. Als 67’ aturant un xut de Fer Cano i als 79’ en l’oportunitat més clara dels visitants. La rematada de cap d’Àlex López tenia molt perill però la pilota s’ha estavellat al pal després de refusar-la el porter andreuenc. L’empat no hauria fet justícia. El Sant Andreu, molt seriós en defensa, ha fet molts mèrits per obtenir tres punts que posen fi a una ratxa (quatre jornades sense guanyar) que s’allargava més del compte.

Dissabte al vespre, l’equip vol agafar embranzida a Alcoi. Serà una altra batalla d’exigència màxima. Ara, cal gaudir d’aquesta.

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Manu Viale (Azparren 46’), Lucas, Jilmar, Ton Alcover, Ibon, Calderón, Puerto (Xavi Jiménez 70’), Bruno (Guzmán 77’) i Nuha

VALÈNCIA B: Jaume, Akapo (Leuko 24’), Tendillo, Ayala, Salva Ruiz, Zahibo, Fer Cano, Nano, Iban Salvador (Ramírez 46’), Sito (Ebu 61’) i Álex López.

ÀRBITRE: Pérez Peraza. Tenerife. Va amonestar Manu Viale (23’), Lucas (54’) i Puerto (69’), del Sant Andreu; i Iban Salvador (15’) i Tendillo (64’), del València B.

GOLS: 1-0, Bruno (22’).

INCIDÈNCIES: Ivan Ponce, integrant de la plantilla del juvenil que ha de deixar el futbol sobtadament per un problema de salut, va donar la sacada d’honor i va ser obsequiat amb una samarreta signada per tots els jugadors del primer equip.

 

Foto: JUDIT ANDREU

Video: BARCELONA TV

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS