La Unió Esportiva Sant Andreu va obtenir una victòria de prestigi a Alcoi i torna a estar en els llocs capdavanters. Una gran sortida i una segona part de molt treball van fer possible el triomf.

El partit a Alcoi era especialment important. A banda dels tres punts, els dos equips s’hi jugaven enganxar-se als llocs capdavanters i els de Piti no han deixat passar l’oportunitat. Els andreuencs han sortit decidits a confirmar totes les bones sensacions que van mostrar diumenge passat contra el València i als 20 minuts ja tenien el partit encarrilat.

Si fa dues setmanes, prop d’Alcoi -al Rico Pérez d’Alacant-, el tècnic reprotxava als seus per la falta d’intensitat en la primera part, avui els ha hagut de felicitar. L’equip ha deixat clar que ha après la lliçó i en només 20 minuts va sorprendre dos cops al conjunt local. Als 7 minuts, mitjançant un gran gol de Nuha després d’un gran llançament de córner de Ton. El davanter ha saltat més que ningú i ha superat Jero amb una rematada de cap. Sense temps per fer reaccionar els locals, Bruno establia el 0-2 en una esplèndida rematada. Va ser després que Ton robés la pilota i assistís a Puerto que va habilitar al brasiler perquè fes un gran gol. A la represa, el partit es va complicar quan Bello va transformar un penal només començar la segona part. Tot i això, els de Piti van saber aguantar i en una exhibició de coratge van endur-se una victòria que els torna a col·locar en les posicions capdavanteres.

CD ALCOIÀ: Jero, Vich, Josemi, Mario Fuentes, Navarro, Carles Salvador (Perona 46′) Julio De Dios, Isra (Alfaro 61′), Rubén (Javi Rubio 70′), Bello i Francis Ferrón.

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Lucas, Manu Viale, Jilmar, Ton Alcover, Ibon, Calderón (Guzmán 25′), Puerto, Bruno (Xavi Jiménez 62′) i Nuha.

ÀRBITRE: López Puerta. Col.legi madrileny. Va amonestar Carles Salvador, Julio De Dios, Isra, Bello i Vich, de l’Alcoià i Llamas, Viale, Ibon i Xavi del Sant Andreu.

GOLS: 0-1 Nuha (7′). 0-2 Bruno (20′). 1-2 Bello, de penal.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS