El Lleida frena en sec el Sant Andreu

La Unió Esportiva Sant Andreu ha trencat la ratxa de victòries en caure derrotat contra el Lleida Esportiu (0-1). Un solitari gol d’Ekhi només començar el partit (minut 2) ha glaçat el Narcís Sala i ha condemnat els de Piti que malgrat intentar-ho sempre no han pogut remuntar. La derrota fa més lider al Lleida i és un contratemps per un Sant Andreu que ha perdut una bona oportunitat d’acostar-s’hi als llocs capdavanters.

La gent encara estava agafant posició al Narcís Sala quan el Lleida Esportiu s’ha avançat en el marcador. Ha estat al minut 2, mitjançant una falta lateral molt rigorosa. L’ha executat Fuster penjant la pilota a l’àrea. El central Ekhi ha guanyat la posició als defenses andreuencs i mitjançant una rematada poc ortodoxa i en semi errada (ha tocat la pilota amb el genoll) ha fet entrar la pilota a la porteria de Morales. El gol ha estat una gerra d’aigua freda per un Sant Andreu que s’ha vist obligat a jugar a contrarellotge els 88 minuts restants.

Les coses han pogut canviar al minut 10 de partit quan Nuha (de nou, saltant més que ningú) ha fet una extraordinària rematada de cap que s’ha estavellat en el pal esquerre de la porteria defensada per Pau Torres. Els de Piti han portat el ritme del partit però el Lleida ha sabut fer córrer el rellotge fins a arribar al descans sense més ensurts clars.

A la represa, el Sant Andreu ha posat una marxa més al partit però els d’Idiakez, ben col·locats, han sabut aguantar l’avantatge mínim. Una bona part de culpa l’ha tingut el seu porter. L’exandreuenc Pau Torres ha estat fonamental al quart d’hora del segon temps quan ha aturat una bona rematada de Jilmar. Una magnífica combinació entre el lateral esquerre i Xavi Puerto (passi d’esperó inclòs) ha habilitat Jilmar que en immillorable posició ha topat amb el porter primer i que després (xutant amb la seva cama dolenta, la dreta) ha enviat fora el refús. No ha estat l’única oportunitat clara per assolir l’empat. Set minuts després Azparren amb una potent rematada ha enviat la pilota dins de la xarxa, però l’àrbitre, a instàncies del seu àrbitre assistent, ha anul·lat el gol per un fora de joc imperceptible.

Durant els últims vint minuts, el Sant Andreu ha intentat empatar de totes les maneres, però el Lleida ha tirat d’ofici per assolir una victòria que referma el seu lideratge i que li permet guanyar en un dels camps en què pitjors estadístiques acreditava. Per acabar-ho d’espatllar, Lucas Viale ha estat expulsat en temps de descompte. El central (ha jugat de mig centre els primers 58 minuts) s’afegeix a la baixa segura de Calderón i a la més que possible de Ton Alcover per jugar diumenge a Olot. L’equip buscarà reaccionar a la Garrotxa.

Foto: JUDIT ANDREU

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Manu Viale (Víctor 58’), Azparren (Adrià Borreda 80’), Jilmar, Lucas Viale, Ibon, Guzmán (Xavi Jiménez 70’), Puerto, Bruno i Nuha.

LLEIDA ESPORTIU: Pau Torres, Pau Bosch, Ekhi, Baquero, Fuster, Albístegui, Fragoso, Diego Sánchez (Didac 69’) , Chupe (Osado 74’), Miramón (Eugèni 87’) i Chamorro.

ÀRBITRE: Melián Socorro (Las Palmas) Va expulsar per doble amonestació Lucas Viale (27’ i 93’), del Sant Andreu. Va ensenyar targeta groga Llamas (42’) i Manu Viale (50’), del Sant Andreu; i Fragoso (68’), del Lleida Esportiu.

GOLS: 0-1 Ekhi (2′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS