L’equip mereix millor sort a Olot

Cruel derrota la que ha encaixat la Unió Esportiva Sant Andreu a Olot. Els de Piti han fer mèrits per no caure derrotats, especialment en una segona part en què malgrat intentar-ho tot, Wilfred i la falta d’encert els han condemnat. Un solitari i esplèndid (des de 25 metres) gol de David Corominas va ser suficient perquè els tres punts se’ls hagin quedat els locals i perquè el Sant Andreu hagi encaixat la segona derrota consecutiva.

Malgrat que els de Piti s’han plantat a Olot amb la intenció de recuperar els punts que van volar la setmana passada del Narcís Sala, la sort tampoc els ha acompanyat. De fet, l’alineació de Piti era una clara declaració d’intencions Víctor (al doble pivot amb Ibon) i Felipe entraven a l’equip per Lucas i Guzmán. L’Olot també deixava clar aviat que anirien a totes. Així les coses, el partit ha començat amb un ritme molt alt. Amb poques oportunitats, perô amb molta intensitat.

Al quart d’hora ha estat a punt de marcar Nuha en una bona rematada de cap, després una excepcional centrada de Llamas. Tot i això, els que s’han avançat han estat els locals. Una estratosfèrica rematada de Corominas que ha fet inútil la rematada de Morales. Arran del gol, el Sant Andreu ha passat a tenir el domini de partit. De fet abans del descans, Nuha ha pogut empatar però Wilfred ha aparegut per evitar-ho.

A la segona part, el domini dels andreuencs encara ha estat més aclaparador però la pilota no ha volgut entrar. Bona part de culpa ha estat del porter olotí. Providencial ha estat en una falta llançada per Víctor, només començar la segona part (56′) i en tres rematades de Puerto, Bruno i el mateix Puerto, en el tram final. La pilota s’ha negat a entrar fins i tot en un molt bon contracop en què Canal no s’ha fet un autogol de miracle. Derrota cruel i dolorosa per un equip que ha d’aixecar-se.

UE OLOT: Wilfred, Argi (Canal 79′), Canaleda, Germán, Rojas, Maestre, Carlos Martínez, Èric (Abel 70′), Xavi Ferrón Musa 73′) i Coro.

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Jilmar, Viale, Azparren (Carroza 46′) Víctor ( Xavi Jiménez 82′), Bruno, Ibon, Nuha, Xavi Puerto i Felipe (Calderón 46′)

ÀRBITRE: Sánchez Alba (Aragó). Va expulsar amb vermella directa Canal (90′), de l’Olot. Va amonestar Uri Santos (26′), Èric (31′) i Argi (43′), Corominas (65′, )Canal (88′), de l’Olot; i Ibon (6′), Viale (31′), Víctor (63) i Xavi Jiménez (88′), Sant Andreu.

GOLS: 1-0 Coro (25′).

INCIDÈNCIES: 1526 espectadors. Abans de començar el partit es va fer un petit homenatge a les patinadores artístiques del CP Olot vuit vegades campió del món i es va guardar un minut de silenci per la mort del pare del jugador de l’Olot, Maestre.

FOTO: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS