L’equip torna a somriure

Balsàmica i necessària la victòria que ha aconseguit la Unió Esportiva Sant Andreu a Saragossa (0-2). Un gol de Victor a la primera part i un altre de Xavi Puerto, a vint minuts del final han permès als andreuencs retrobarse amb la victòria cinc jornades després. Els de Piti han estat molt superiors al filial aragonès a qui han pogut golejar. De fet, als últims minuts, Bruno i Puerto han gaudit d’oportunitats molt clares en un partit en què els andreuencs han sabut imposar la seva superioritat.

El Sant Andreu ha estat a punt de marcar en la primera jugada del partit. Ha estat després d’un córner que ha llançat Víctor i que ha rematat de cap de Carroza. El porter Victor Ibañez l’ha pogut refusar amb problemes. L’oportunitat era una clara declaració d’intencions d’un equip que ha sortit decidit per la victòria. Un triomf que s’ha començat a cuinar set minuts després quan els andreuencs han inaugurat el marcador. Magnífica jugada de Calderón -ahir va tornar a l’onze inicial- que se’n va per velocitat i fa una precisa assistència a Victor que supera el porter del Saragossa amb un xut ras i ajustat al pal. Ha estat el primer gol del migcampista del planter amb la samarreta andreuenca.

El gol ha donat tranquil·litat als andreuencs, molt sòlids en defensa, intensos en el mig del camp i ràpids en atac. Que el Saragossa només hagi inquietat a pilota aturada -gran Morales en una bona rematada de falta de Lafita (13′)- és un bon baròmetre de què ha estat el partit.

Al segon temps, tret d’un bon inici -Morales, de nou ha hagut d’aparèixer en dues rematades de Guti (51′) i Lafita (57′)- els aragonesos han hagut de claudicar contra un Sant Andreu que ha anat de menys a més. Una magnífica jugada de Guzmán i Bruno ha merescut convertir-se en el 0-2 però l’ha refusat el porter Víctor. En el córner posterior, Puerto -entre cotons durant la setmana i ahir suplent- ha enviat la  precisa centrada de Ton a la xarxa. L’estratègia assetjada durant la setmana donava els seus fruits (73′). Arran del 0-2, el partit només ha tingut  color quadribarrat. Als últims deu minuts, Bruno i Puerto (81′ i 84′) podrien haver fet més gros el triomf, però els ha faltat definir. Ha donat igual. No treu mèrit a un excel·lent i treballat triomf d’un equip que acaba amb una ratxa que s’allargava més del compte.

REAL SARAGOSSA B: Víctor, Carlos Javier, Nieto, Guti, Vales (Meseguer 69′), Santigosa, Lafita, Tierno, Kilian, Diego Suárez (Gabarre 35′) i Pombo (Rami 46′)

UE SANT ANDREU: Morales, Xavi Jiménez, Juanma Viale, Azparren, Jilmar, Ton, Víctor, Carroza, Bruno (Felipe 87′), Calderón (Guzmán 58′) i Nuha (Puerto 61′)

ÀRBITRE: Bosch Doménech. València. Va ensenyar targeta groga  a Manu Viale (23′), Azparren (42′) i Víctor (47′)  del Sant Andreu; i Pombo (45′) , Vales (53′) Tierno (63′), Nieto (65′) i Meseguer (93′), del Saragossa B.

GOLS: 0-1, Víctor (8′) . 0-2,  Puerto (73′)

Video: BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS