S’estavellen contra un mur

La Unió Esportiva Sant Andreu no ha pogut retrobar-se amb la victòria al Narcís Sala. Els andreuencs ho han fet tot per sumar els tres punts però han acabat empatant contra el Mallorca B (0-0). Tot i no marcar, el conjunt de Piti ha disposat de claríssimes oportunitats per batre la porteria mallorquinista, però el porter Royo i la falta de punteria han fet que el marcador inicial no s’hagi mogut.

Ben aviat, ha quedat clar per on aniria el partit. No s’havien disputat ni deu minuts i els andreuencs ja havien gaudit de dues bones oportunitats per inaugurar el marcador. Als nou minuts, la rematada de Calderón s’ha perdut alta i dos minuts després Royo ha evitat el gol quadribarrat. El porter mallorquí ha estat molt ràpid per desbaratar un xut amb molta intenció de Bruno. El refús posterior l’ha pogut tocar Víctor, però la seva rematada (molt forçada) s’ha anat per un pam.

Els de Piti, amb Guzmán controlant el lateral dret, i amb Carroza ocupant la posició de central amb Azparren, han portat sempre el pes del partit contra un Mallorca que prou feines tenia per controlar els atacs locals per a pensar a arribar a l’àrea de Morales. El monòleg andreuenc ha continuat en aquesta primera part. Als 22 minuts qui ha estat a punt de marcar ha estat Ton Alcover en un córner olímpic. De nou, Royo (en una exhibició de reflexos) ha pogut refusar la pilota. L’última oportunitat abans del descanst ha estat per Calderón, però un dels centrals mallorquins ha estat molt atent per creuar-se miraculosament .

A la represa, el panorama no ha canviat gaire. Només començar Calderón i Puerto -la rematada d’aquest últim t l’ha refusat de nou el porter- han estat a punt de marcar (50’). Poc després, de nou Xavi Puerto ha tingut l’1-0 però la seva rematada de cap (com fa una setmana a Saragossa) l’ha tret un defensa sota línia amb el porter ja batut (54’). A la tercera tampoc ha arribat. Ha estat en una bona jugada de Bruno que ell mateix ha culminat amb un xut que ha fregat l’escaire (59’).

El partit avançava i el gol no ha arribat. Simptomàtic ha estat que Morales fos un espectador d’excepció fins al minut 73’. Quan ha aparegut per refusar a córner una molt bona rematada de Sastre en l’única oportunitat que ha tingut el filial mallorquí.

Al tram final, Bruno (molt actiu jugant de nou) i Felipe (revulsiu en els onze minuts que ha gaudit) han pogut canviar la sort del partit però els seus xuts (78’ i 84’, respectivament) s’han perdut per sobre del travesser.

L’extraordinari treball en tasques defensives (tot i les baixes ja són quatre els partits consecutius sense encaixar cap gol) no va tenir premi en un partit en què l’equip va merèixer millor sort i endur-se una victòria que al Narcís Sala s’està ressentit més del compte.

L’equip tractarà de rescabalar-se diumenge al Pepico Amat d’Elda, en un partit que es jugarà diumenge a les dotze.

UE SANT ANDREU: Morales, Guzmán, Carroza, Azparren, Jilmar, Ton Alcover (Nuha 61’), Ibon Gutiérrez Víctor, Calderón, Xavi Puerto (Felipe 79’) i Bruno

MALLORCA B: Royo, Company, Raúl, Uche, Connor, Clausi, Sastre (Nico 80’), Kike (Cortés 62’), Brandon, James (Joan 71’) i Cedric

ÀRBITRE: Usón Rosel. Aragó. Va amonestar Ton Alcover (7’), Ibon (13’), Carroza (82’) i Nuha  (86’). del Sant Andreu; i Kike (26’), Sastre (40’) Brandon (85’) i Nico (87’)

Foto: JUDIT ANDREU

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS