Tot i no acabar amb la sequera golejadora, la Unió Esportiva Sant Andreu ha posat fi a les tres derrotes consecutives i ha obtingut un punt treballat en la seva visita a Cornellà (0-0). Malgrat que els andreuencs han fet tot el possible per obtenir la victòria s’han topat contra un equip en un moment dolç de joc (ja són vuit els partits que acumulen sense perdre) que durant bona part de l’enfrontament ha anat a remolc dels quadribarrats. El domini visitant ha estat, especialment, abassegador a la primera part. Els de Piti, molt intensos, han sortit decidits per la victòria i movent ràpid la pilota han tingut sempre el control del partit.

El tècnic andreuenc -buscant fórmules per fer reaccionar l’equip- ha decidit canviar el sistema i ha apostat per un 4-3-3. El retorn de Ton Alcover a l’equip (tres setmanes ha estat absent per un trencament muscular) ha donat solidessa a un mig del camp en un partit de molt desgast. Ibon i Víctor, un pas endavant d’Alcover, han fet d’enllaç d’un trident ofensiu que avui han format els dos Xavi (Jiménez i Puerto) i Bruno.

 El porter Segovia ha estat el millor aliat dels locals en aquesta primera part. Al minut 20 posant una mà miraculosa en una bona rematada de Puerto; i nou minuts més tard quan ha sortit providencialment per impedir la rematada de Bruno que s’havia quedat sol després d’una assistència de Xavi. Tot i que és cert que, al quart d’hora, Morales ha hagut d’intervenir (molt ràpid en una jugada que li havia agafat a contrapeu) en una falta llançada per Gallar; la primera part ha estat clarament de color andreuenc. Un equip que ha sabut refer-se d’un nou contratemps com ha estat la lesió de Llamas. L’exjugador de l’Osca, amb problemes als isquiotibals, ha hagut de deixar el seu lloc a Carroza que ha complet bé com a improvisat lateral dret.

A la represa, el Cornellà ha fet un pas endavant i el partit s’ha equilibrat. Una rematada de Gallar (s’ha anat fora) i una mà providencial de Morales en un còrner directe llançat per Joel han posat en problemes el Sant Andreu. Tot i això, les oportunitats més clares han tornat a ser per al conjunt de Piti. Als 52 minuts, quan se li ha anul·lat un gol a Bruno (per segona jornada consecutiva) per un més que discutible fóra de joc i als 77’  Nuha ha estavellat la pilota al travesser en una rematada de cap. De nou, el gol s’hi ha resistit per centímetres. Al final, repartiment de punts. Un punt que s’ha de fer bo, diumenge (en horari de tarda al Narcís Sala) derrotant el nou líder, l’Espanyol B.

UE CORNELLÀ: Segovia, Pere, Borja López, Pelegrí, Arnau Tobella, David García, Joel (Josele 70’), Sergio Gómez, Óscar Múñoz, Gallar i Boniquet (Xemi 83’).

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas (Carroza 27’), Manu Viale, Azparren, Jilmar, Ton Alcover (Nuha 65’), Ibon, Víctor, Xavi Jiménez, Puerto (Felipe 87’) i Bruno.

ÀRBITRE: Rubén Jiménez González (Las Palmas) Va ensenyar targeta groga a David García (39’) i Óscar Múñoz (79’), del Cornellà; i a Xavi Jiménez (56’) i Carroza (78’), del Sant Andreu.

Foto: JUDIT ANDREU

Video: BARCELONA TV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS