La Unió Esportiva Sant Andreu ha estat derrotada pel Reus Deportiu al Narcís Sala (0-1). Un solitari gol d’Edgar als vint minuts, ha condemnat els de Piti. Tots els intents per remuntar el partit han estat infructuosos. El domini andreuenc ha estat total des del minut 25 de partit quan el Reus s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Rubén. Els andreuencs no han sabut treure rendiment de la seva superioritat ni tampoc del seu domini i no han pogut amb uns reusencs que han tingut el merit de saber defensar-se molt bé. La derrota és la tercera consecutiva que encaixen els andreuencs. També és la segona consecutiva a camp propi després de caure fa quinze dies contra el Lleida pel mateix resultat.

Una nova acció d’estratègia mal defensada (fins a dos cops en la mateixa jugada ha refusat la pilota el porter, Morales abans que aquesta hagi entrat a la xarxa) i en un més que probable fora de joc (entre Edgar i el porter no hi havia ningú més) ha estat suficient perquè el Sant Andreu hagi deixat escapar els tres punts del Narcís Sala. Malgrat que els 70 minuts restants han estat un monòleg absolut dels homes de Piti amb la pilota; la falta de gol (zero en tres jornades) fa encaixar al Sant Andreu una derrota que no entrava en cap pla.

La derrota s’ha començat a fabricar als vint minuts, Álex Colorado ha xutat una falta, des del vèrtex de l’àrea, que Morales ha pogut refusar. Vitor ha caçat el rebuig al punt de penal i, malgrat que, Morales ha tornat a refusar, a la tercera ha arribat el gol. L’exandreuenc Edgar Hernández, atent, ha enviat la pilota dins de la xarxa. El gol ha estat un cop dur pels andreuencs que sis minuts abans han pogut avançar-se. Nuha, amb el cap, s’ha avançat al porter reusenc però Rubén Semedo ha evitat el gol desviant la pilota en la mateixa línia, amb el seu porter batut, Precisament, quatre minuts després del 0-1, Nuha i Rubén han tornat a estar protagonistes. El davanter andreuenc l’ha superat per velocitat i el defensa portuguès l’ha aturat en falta, veient la segona groga. Amb un home més, el Sant Andreu ho ha intentat de totes les maneres contra un Reus que s’ha tancat bé, renunciant a una pilota que sempre han tingut els locals.

Al segon temps, el domini encara ha estat més aclaparador, però els andreuencs no han sabut materialitzar aquesta superioritat. Bona part de culpa l’ha tingut la bona defensa del Reus que no s’ha deixat sorpendre ni per dintre (Calderón, Puerto i després Xavi ho han intentat sempre), ni per fora (els centrals han refusat totes les centrades de Llamas i Jilmar).
Els de Piti ho han provat de totes les maneres -el partit ha acabat amb el porter Morales a l’àrea rival tractant de rematar- però el marcador no s’ha mogut. L’equip ha de reaccionar la setmana vinent a Cornellà.

UE Sant Andreu: Morales, Llamas, Jilmar, Viale (Felipe 78′), Lucas, Víctor (Xavi Jiménez 57′), Calderón, Ibon, Puerto, Bruno i Nuha

CF Reus Deportiu: Èdgar Badia, Cassamá, Marín, Olmo, Rubén Semedo, Jaume Delgado, Jorge (Denis Almeida 29’), Álex Colorado, Edgar Hernández (Sellarès 74’), Vítor (Fran Carbia 83′) i Masqué

Gols: 0-1. Èdgar Hernández (20′)

Àrbitre: González González. Col·legi Balear. Va expulsar per doble amonestació Rubén Semedo (4’ i 24’), del Reus. Va amonestar Víctor (15′), Ibon (17′), Bruno (66′), Nuha (69′), Xavi Jiménez (78′) i Felipe (90′), del Sant Andreu; i Vítor (51′), Edgar Hernández (60′), Olmo (62′), Edgar Badia (63′), Àlex Colorado (93′) i el tècnic del Reus, Bernardo Tapia (43’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS