La Unió Esportiva Sant Andreu ha empatat a Elda (1-1), tot i meréixer millor sort. De fet, els de Piti han estat per endavant al marcador durant bona part del partit, però un precís xut de falta de Cañadas, a deu minuts del final, ha servit per establir el definitiu empat (1-1). Abans, en una primera part amb clar domini andreuenc, Calderón ha avançat els de Piti amb un gran gol.

L’arbitratge també ha perjudicat clarament el conjunt quadribarrat a qui no han assenyalat dos penals molt clars. El primer en una clara falta sobre Nuha que a més s’ha luxat l’espatlla en la mateixa jugada i el segon, en una clara mà d’Aridane en un xut de Victor, en el tram final del partit. El punt deixa un sabor agredolç en l’expedició andreuenca.

En la primera aproximació a porta dels andreuencs, el partit s’ha posat molt favorable. Bona conducció de Calderón que després de desfer-se de dos contraris (d’Aridane amb canyo inclòs) ha superat Alberto amb un excel·lent xut de rosca. Tot i l’avantatge, el primer contratemps pels andreuencs ha arribat aviat. Ha estat als 19 minuts quan Bruno ha demanat el canvi per un trencament muscular. Amb Nuha al camp (ha substituït Bruno), el Sant Andreu continuava tenint més presència al camp contra un Eldenc que en aquesta primera part no ha trobat la manera d’inquietar la porteria de Morales.

A la represa, el partit hauria d’haver quedat sentenciat als 56 minuts quan Nuha ha estat objecte d’un clarissim penal que el col·legiat no s’ha atrevit assenyalar. En la mateixa jugada -l’àrbitre a més l’ha amonestat per simular la caiguda-, Nuha s’ha luxat la clavícula i també ha hagut de demanar el canvi. En el tram final del partit, l’Eldenc s’ha estirat una mica més i ha empatat fruït de l’estratègia. Ha estat Cañadas, amb un xut de falta amb molt d’efecte, que ha sorprès Morales (80′). Tot i l’empat, en els últims minuts els dos equips s’han pogut endur els tres punts, L’Eldenc en una nova rematada de Cañadas que ha picat en l’escaire i el Sant Andreu en un nou penal no assenyalat. Ha estat quan Aridane ha refusat dins l’àrea, amb la mà un bon xut de Victor. L’àrbitre però no l’ha volgut assenyalar (85′). L’equip torna a Sant Andreu amb els dos davanters lesionats i amb la sensació de molt poc premi tal com s’ha desenvolupat el partit.

CE ELDENC: Alberto, Juanjo Aridane, Soldevilla, Pagán, José Sánchez, George (Vivanco 56′) Chupe (Domènech 76′), Cañadas, Guardiola i Quini (Jefté 56′)

UE SANT ANDREU: Morales, Guzmán, Juanma Viale, Azparren, Jilmar, Carroza, Ibon, Víctor, Calderón, Puerto (Lucas 83′) i Bruno (Nuha 19′) (Felipe 58′)

ÀRBITRE: Campos Salinas. Múrcia Va ensenyar targeta groga a Carroza (20′), Azparren (30′) Nuha (56′) i Manu Viale (80′), del Sant Andreu; i Chupe (15′), Aridane (61′) i Soldevilla (66′), de l’Eldenc.

GOLS: 0-1, Calderón (13′) . 1-1 Cañadas (80′)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS