Rubén García trigarà a oblidar el seu debut a la banqueta de la Unió Esportiva Sant Andreu. Malgrat les adversitats amb les quals hagut d’afrontar el partit (deu baixes i quatre juvenils en la convocatòria), l’equip ha fet un molt bon partit a Xàtiva. Tot l’esforç però, s’ha anat a terra quan amb el temps complet, el col·legiat ha assenyalat un més que rigorós penal de Juanma Viale sobre Fabiani. Un petit contacte del defensa sobre el gegant davanter (aquest d’esquena a porteria) ha estat suficient perquè les bones sensacions mostrades en el debut del nou tècnic hagin quedat eclipsades per la derrota.

Àlex Cortell ha aprofitat el regal de l’àrbitre per batre Morales per l’esquerre i fer el 2-1. Un gol que durant molts minuts ha merescut un Sant Andreu que molt bon posicionat al camp ha estat el clar dominador en aquesta segona part. Una bona mostra és que en aquest segon temps, l’Olímpic de Xàtiva -tret la jugada del no penal que ha significat el 2-1- només ha trepitjat l’àrea de Morales. Ha estat al minut 83′ quan el porter molt ràpid ha refusat amb les cames una rematada d’Acosta a la sortida d’un córner.

El Sant Andreu, per contra, no ha sabut materialitzar les clares oportunitats que ha tingut. Al 50′ la rematada de Nuha s’ha estavellat en un defensa. Dos minuts després ha estat el porter Jacobo qui ha tret el xut amb rosca de Puerto. Als 62′, Lucas ha pogut marcar en una falta que ha fregat el pal després de tocar la pilota un defensa. Als 70′, Guzmán ha estat a punt de sorprendre en una contra provocada per Ton i als 76′, de nou, ha intervingut el porter en un xut de Nuha després d’una bona jugada de Guzmán. El partit semblava que es decantaria a favor dels andreuencs fins que en temps de descompte l’àrbitre ha donat en safata la victòria als locals

A la primera part tot i ser més igualada, el Sant Andreu ha anat de menys a més. De fet l’Olímpic només ha estat propietari de la pilota durant el primer quart d’hora. Fins que s’ha avançat mitjançant l’oportunisme de Cortell després d’una bona jugada per banda esquerra de Kike Alcázar (16′). La reacció de l’equip ha estat immediata i un minut després l’estratègia ha donat els seus fruits. Ton ha picat ràpid una falta a Lucas, en banda, i la centrada d’aquest l’ha enviat a la xarxa Xavi Puerto entrant a rematar amb tot. El gol ha donat tranquil·litat al Sant Andreu que cada cop es trobava més còmode al terreny de joc i que ha arribat al descans controlant el partit.

A set minuts del final, Carroza ha abandonat el camp amb una espectacular ferida al cap. Ha estat amb una topada amb un rival. Ha requerit dotze punts de sutura. Després del 2-1, l’àrbitre ha expulsat Ibon per protestar. Molts elements en contra d’un equip que no està tenint gens de sort.

La derrota enterboleix el debut del tècnic i també de tres juvenils que difícilment oblidaran el partit. Jordi Méndez, Oriol Fernández i Joel Armengol han debutat avui segona divisió B. El defensa ha jugat els 90 minuts, els altres només una estona. Rubén sap millor que ningú que es pot confiar en ells. Ara, toca descansar uns dies, carregar piles i tornar més forts que mai.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS