El Sant Andreu es complica la vida

La Unió Esportiva Sant Andreu ha encaixat una nova derrota a l’Hospitalet -són ja dotze anys sense fer-ho- que li complica molt les coses en vista aquesta segona volta de la lliga. Una horrorosa primera part ha condemnat el conjunt de Rubén García que al segon temps ha tractat de reaccionar tenint la pilota però sense profunditat (1-0).

Com acostuma a ser habitual en aquesta lliga, el partit s’ha decidit per un solitari gol. Aquesta vegada, la derrota s’ha consumat per una diana molt matinera de David Haro. L’hàbil davanter s’ha donat la volta, dins l’àrea, molt ràpid per superar Morales amb un xut ajustat després d’una bona centrada de Bueno. En la jugada, els andreuencs han donat moltes facilitats al rival amb molt poca intensitat defensiva i escassa tensió. De fet, aquesta ha estat la tònica durant una primera mitja hora en què els andreuencs han estat desconeguts. Poc intensos i amb molts problemes en la circulació de pilota. Als últims minuts de la primera part, el partit s’ha igualat en certa manera perquè l’Hospitalet ha decidit renunciar a la pilota per mantenir la renda. Bona mostra de la poca presència del Sant Andreu en aquesta primera part, és que el porter Craviotto no ha hagut d’intervenir en cap ocasió.

A la represa, el Sant Andreu ha fet un pas endavant i amb l’entrada de Lucas, Puerto i Ibon ha estat el clar dominador del partit. Tot i això, els de Rubén no han sabut plasmar la seva superioritat i no han gaudit d’oportunitats de gol. Un xut de Bruno que ha blocat bé Craviotto (47′) i una falta de Ton, que ha fregat l’escaire (73′) han estat les úniques aproximacions d’uns andreuencs que als últims deu minuts han tancat l’Hospi a la seva àrea per acabar demanant l’hora.

Els locals tampoc s’han apropat massa a l’àrea andreuenca. Un xut de Bueno que ha picat, per dalt, del travesser només iniciar-se la represa (46′) i un xut de Nano que ha blocat bé Morales (75′) han estat tot el bagatge d’un partit que confirma les realitats dels dos equips. L’Hospi -ja ha sumat deu punts més que els andreuencs- encadena la vuitena jornada sense perdre (18 punts de 24 possibles) i es col·loca cinquè a tocar del play-off d’ascens; el Sant Andreu, per contra, encaixa la desena derrota en 22 partits ( la tercera en els últims cinc partits) i s’apropa perillosament als llocs de descens. Diumenge, contra el Badalona (a les 12 hores, al Narcís Sala) només valen els tres punts. El marge s’esgota.

CE L’HOSPITALET: Craviotto, Peque, Aleix Coch, Agustín, Valentín, Vivi, Rubén Alcaraz, Bueno (Javi Martínez 57′), David Haro, Morgado (Luque 83′) i Canario (Nano 70′)

UE SANT ANDREU: Morales, Guzmán (Ibon 69′), Manu Viale, Azparren (Lucas Viale 56′), Jilmar, Ton Alcover, Carroza, Ruben Martínez, Xavi Jiménez (Xavi Puerto 56′), Víctor i Bruno.

ÀRBITRE: Martín González Francés. Va amonestar Rubén Alcaraz (86′), de l’Hospitalet; i Azparren (17′) i Carroza (53′).

GOLS: 1-0, David Haro (5′)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS