El Badalona també s’emporta els tres punts del Narcís Sala

La Unió Esportiva Sant Andreu continua sense fer-se fort al Narcís Sala, una circumstància que li està complicant en excés les coses a la classificació. L’equip ha encaixat una nova derrota contra el Badalona (0-2) i continua en posició de descens.

Un penal comès sobre Abraham -i transformat per Raúl Torres- a la primera part i un gol a la sortida d’un córner -Álvaro Vega va rematar de cap- només començar la segona han sentenciat uns andreuencs que continuen sense tenir res a favor en les últimes jornades. I és que el conjunt de Rubén García va treballar de valent però, a diferència del seu rival, no va saber aprofitar les oportunitats de gol. De fet, el Badalona es va avançar en la primera oportunitat que va tenir, un penal absurd comès sobre Abraham que Raúl Torres va transformar impecablement enganyant a Morales. El gol va arribar a la mitja hora de partit. Fins aquell moment, els andreuencs havien portat el domini de partit amb el debutant Chaco com a referència en atac, i amb Bruno entre línies entenent-se prou bé. Als 22 minuts, el brasiler va llançar per sobre del travesser una jugada que havia iniciat Chaco i poc després, el col·legiat es va desentendre d’una caiguda del nou fitxatge després d’una bona passada de Bruno.

El gol va fer mal a un Sant Andreu que tot i això, s’ha sabut refer després del descans, però de nou s’ha vist sorprès en una acció a pilota aturada. Era el primer córner de què gaudia el Badalona (el Sant Andreu en aquell punt de partit ja havia llançat cinc). Abraham va picar la pilota al mig de l’àrea i Álvaro venint des del darrere afusellava Morales amb una bona rematada de cap (56’). Amb mitja hora per endavant el partit es posava tremendament complicat. El Badalona, de nou, ha sabut colpejar en el moment idioni perquè en aquest primer quart d’hora del segon temps, el Sant Andreu ha sortit decidit a empatat. De fet, als quatre minuts ho ha evitat el porter Marcos en una doble intervenció. En una bona exhibició de reflexos ha refusat la rematada de Chaco després d’una bona centrada de Bruno, En el refús posterior ha estat capaç d’endevinar-li la intenció a Rubén Martínez que en franca posició no ha arribat a fer l’empat.

Després del 0-2, el Badalona ha reculat defensant la seva renda i tots els intents han estat infructuosos. Als 66, de nou Chaco -molt participatiu i lluitador en el seu primer partit com andreuenc- ha rematat fora i a cinc del final, la rematada d’Ibon s’ha estavellat en el pal. La jugada indica la realitat andreuenca. El xut del basc, des de fóra de l’àrea, ha tocat la fusta després que el desviés el just el porter del Badalona; el refús posterior ha tocat en l’esquena de Marcos i la pilota (gairebé sempre acaba a la xarxa) ha tornat a anar al pal. La derrota fa mal a un equip que ha de persistir en l’esforç per donar-li la volta al mitjó. No hi ha altre secret.

UE SANT ANDREU: Morales, Carroza, Manu Viale (Guzmán 69’), Lucas Viale (Xavi Jiménez 75’), Jilmar, Ton Alcover, Ibon Guitérrez, Bruno, Rubén (Calderón 54’), Xavi Puerto i Chaco.

CF BADALONA: Marcos, Álvaro Vega (Lulu 72’), Amantini, Óscar Sierra, Fran Grima, Prior, Toni Lao, Raúl Torres, Edu Silva (Xavi Ferrón 52’), Abraham (Carracedo 82’) i Marc Mas.

ÀRBITRE: Gálvez Rascón (Madrid). Va ensenyar targetes grogues a Manu Viale (30’), Jilmar (48’), Rubén Martínez (53’) i Bruno Vinicius (73’), del Sant Andreu; i Edu Silva (11’), Álvaro Vega (38’) i Lulu (78’), del Badalona.

GOLS: 0-1, Raúl Torres, de penal (30’). 0-2, Álvaro Vega (56’).

FOTO: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS