Miguel Álvarez ha debutat amb un empat a la banqueta de la Unió Esportiva Sant Andreu. Un punt heroic per a un equip que ha hagut de serrar fort les dents després de les rigoroses expulsions de Llamas i Rubén Martínez que l’han obligat a jugar amb nou jugadors durant l’última mitja hora. Els visitants s’han avançat a la primera part quan Ton Alcover ha transformat (primer l’ha refusat el porter, però el refús l’ha enviat a la xarxa) un penal comès sobre Chaco (36′), el València B ha empatat a sis minuts del final gràcies a un gol de Salva Ruiz.

El partit s’ha començat a tòrcer a la mitja hora de joc quan Llamas ha estat expulsat per dues grogues (en només tres minuts) difícils d’entendre. Tot i això, amb inferioritat numèrica el Sant Andreu ha estat capaç d’avançar-se. Ha estat a la sortida d’un córner quan Chaco ha estat derribat dins de l’àrea. El primer penal a favor de temporada, l’ha aprofitat Ton Alcover per col·locar l’1-0. Així s’ha arribat al descans.

L’equip s’ha recompost amb Guzmán de lateral dret i Manteca d’interior. Amb un jugador menys, el València tenia la pilota contra un Sant Andreu que ha buscat sorprendre mitjançant el contracop. Així transcorria el partit fins al minut 63′ quan s’ha produït la jugada clau. Rubén Martínez ha arribat tard i ha fet una falta sobre Iban Salvador. L’àrbitre ha decidit expulsar-lo amb vermella directa. Restaven 27 minuts i l’equip els ha hagut d’afrontar amb dos jugadors menys.

No quedava un altre que serrar fort les dents i tractar de mantenir el 0-1. L’esforç de l’equip ha estat encomiable. Tothom dins del camp s’ha multiplicat per pal·liar la inferioritat numèrica. L’objectiu era aguantar el resultat contra un València que anava acumulant jugadors al davant. Allà on no arribaven les cames de Viale, emergia la figura de Morales. El que no podia refusar Calderón o Guzmân (immensos els dos com a laterals) , ho tallava Carroza. L’esforç de l’equip era encomiable fins que a sis minuts del final Salva Ruiz s’ha internat per la banda i ha superat un Morales que ha estat un frontó. Després de l’empat, l’equip ha seguit remant per sumar un punt tremendament treballat. Els sis minuts i els cinc de descompte han estat una nova exhibició de solidaritat (Morales ha tret dues mans increïbles) d’un equip que no ha volgut claudicar. El punt es bo. Ha de servir per reforçar a un equip que diumenge contra l’Alcoià ha de refrendar totes les bones sensacions. Miguel Alvarez tindrà més temps però no podrà alinear Llamas, Rubén i Ibon (els tres sancionats).

VALÈNCIA B: Jaume, Ayala, Diallo (Ramírez 51′) , Salva Ruiz, Zahibo (Iban Salvador 62′), Tropi, Nando, Nacho Gil, Fernando Cano i Álex López.

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Manu Viale, Carroza, Rubén Martínez, Ton Alcover (Xavi Puerto 82′), Ibon, Guzmán, Calderón, Manteca (Victor 56′), i Chaco (Nuha 67′)

ÀRB1ITRE: Alejandro Navarro Fuertes. Va expulsar Llamas per doble amonestació (29′ i 32′) i Ruben Martínez, amb vermella directa (67′). Va amonestar Fernando Cano (11′), Diallo (36′), Alex López (45′), Ramírez (68′) i Iban Salvador (92′), del Valencia B; i a Ton (25′) Chaco (54′), Ibon (61), i Xavi Puerto (92′), del Sant Andreu.

GOLS: 1-0, Ton Alcover (36′). 1-1, Salva Ruiz (84′).

FOTO: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS