Dolorosa derrota la que ha encaixat la Unió Esportiva Sant Andreu contra l’Atlètic Balears, un rival directe per mantenir la categoria (3-0). Els jugadors de Rubén García no han pogut trencar la dinàmica de les últimes setmanes i tornen a Barcelona amb un resultat excessiu, segons els mèrits que s’han vist a la gespa de Son Malferit. I és que malgrat la contundència del resultat, els andreuencs han estat superiors al rival durant molts minuts -especialment a la primera part-, però no han sabut materialitzar el seu domini.

Bona mostra és la primera part. Fins a nou córners han forçat els quadribarrats que durant molts trams del partit han tingut el Balears tancat en el seu propi camp, però com acostuma a passar s’han vist sorpresos abans de la mitja hora. La diferència entre els dos equips a la primera part és que les rematades de Carroza (5′) -refusada per un defensa- Ibon (7′) -fregant el pal- i Ton Alcover (36′ i 43′) -en les dues ha intervingut el porter- no han acabat dins de la xarxa i que els locals s’han avançat en una bona jugada personal de Tedi (25′), en què ha estat la segona aproximació a la porteria de Morales -dos minuts abans, el porter havia blocat un bon xut de Fullana), en aquests 45 minuts.

En una situació tan delicada, un gol així és una autèntica llosa per a qualsevol equip. Malgrat tot, els andreuencs han sabut reaccionar immediatament i han acabat la primera part posant setge a la porteria de Víctor. Un bon símptoma per creure en la remuntada.

A la represa -tret d’una bona arribada de Tedi que ha tret magistralment Morales (48′)-, el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica. El Sant Andreu tenia la pilota i buscava l’empat contra un Atlètic Balears que reculava aguantant un resultat que el treu del descens Chaco ha pogut empatar després d’una bona jugada de Calderón (64′), però la rematada de cap s’ha marxat per sobre del travesser.

El partit s’ha acabat als 77 minuts quan l’àrbitre ha interpretat com a penal una jugada entre Jilmar i Fullana. El defensa ha refusat la pilota amb els dos peus per davant, sense tocar el jugador mallorquí, però el col·legiat ha assenyalat penal en una altra jugada (i són unes quantes ja en aquesta lliga) difícil de pair. El mateix Fullana ha establit el 2-0 batent Morales (tot i que hi ha endevinat la intenció no hi ha arribat a tocar la pilota) i posant el partit impossible. Per acabar de concretar-se la desgràcia, Ripoll ha aprofitat una clamorosa errada defensiva per fer el 3-0, a tres minuts del final. Massa càstig per un Sant Andreu que ha de reaccionar.

ATLÈTIC BALEARS: Víctor, Joan Vich, Mairata, Esteban, Guasp, Fullana, Cristian (Artabe 73′), Jaime (Thilo 87′) Tedi (Ripoll 57′), Carlos Rodríguez i Chando.

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Carroza, Lucas Viale, Jilmar (Guzmán 82′), Ibon, Ton Alcover (Puerto 82′), Rubén Martínez (Xavi Jiménez 63′), Calderón, Bruno i Chaco.

ÀRBITRE: Melián Socorro.Las Palmas. Va amonestar Jaime (37′), Tedi (49′), Esteban (68′) i Guasp (90′), de l’Atlètic Balears; i Chaco (50′), Jilmar (77′), Carroza (77′), Lucas Viale (78′) i Bruno (83′), del Sant Andreu.

GOLS: 1-0 Tedi Surac (24′). 2-0 Fullana (77′), de penal. 3-0, Ripoll (86′).

FOTO: pepbernat.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS