El Sant Andreu es deixa remuntar en els últims 10 minuts

No hi ha manera. La Unió Esportiva Sant Andreu no pot reaccionar contra la Unió Esportiva Olot i perd un partit que ara li complica en excés la permanència (1-2). Els andreuencs desaprofiten una bona oportunitat de retrobar-se amb la victòria després de quatre jornades. La derrota s’ha consumat en els últims deu minuts de partit. Els gols de Germán (80’) i Robert SImón (90’) fan estèril el de Mikel Azparren (24’) que durant molts minuts feia somiar el Sant Andreu amb la victòria.

A banda dels punts, les desgràcies en forma de lesió continuen colpejant els quadribarrats. Abans de complir-se els primers 20 minuts, Víctor ha hagut de demanar el canvi per un cop al turmell. Les primeres proves no són gens optimistes. No ha estat l’únic lesionat. A la segona part, Carroza ha marxat en llitera després de donar-se un fort cop a les cervicals, en una mala caiguda, que l’ha enviat directament a l’hospital.

Malgrat que no ha de servir d’excusa, la Unió Esportiva Sant Andreu no té gens de sort en el tram més decisiu de la temporada. El partit d’avui és una bona mostra. L’equip de Miguel Álvarez ha estat el clar dominador fins als últims 10 minuts quan un gol en un córner molt mal defensat (era el primer que gaudia l’Olot en una bona mostra del poc que inquietaven) ho ha engegat tot a dida. El bon treball del Sant Andreu s’ha esvaït de cop i en l’últim minut, un bon contracop visitant l’ha culminat Robert Simón (l’exjugador del Llagostera aprofitava una centrada de Musa) per certificar una derrota que deixa molt tocat l’equip andreuenc.

I això que el partit ha començat molt bé quan l’estratègia ha donat els seus fruïts. Rubén Martínez ha picat un córner des de la dreta, Carroza ha pentinat al segon pal i Azparren lliure de marca ha enviat la pilota a la xarxa. El gol ha fet justícia al que passava al terreny de joc. Un minut abans, Wilfred ha evitat l’1-0 en una doble intervenció. Primer en un xut llunyà de Bruno i, just després, endevinant-li la intenció a Xavi en el refús posterior. Amb el marcador a favor, els andreuencs han dominat clarament el partit.

Al segon temps, l’Olot tampoc s’ha apropat a la porteria de Morales. Rubén Martínez -la seva rematada l’ha enviat a córner providencialment un defensa- (53’) i Bruno -Wilfred s’ha lluit en l’aturada- (54’) han tingut la sentència però el gol no ha arribat. Tot i això, l’Olot no ha aconseguit apropar-se a l’àrea. Al minut 79’. l’àrbitre s’ha desentès d’un penal tan absurd com clar de Musa sobre Felipe, una jugada que hauria quedat en anècdota si un minut després no hagués arribat el maleït córner. Amb el gol de l’Olot, el partit s’ha trencat. És cert que al minut 85’, Bruno ha tingut el 2-1 (ha rematat massa alt) però també Trujillo ha pogut fer l’1-2 (l’ha enviat al pal) en l’avís previ al gol de Simón.

La derrota deixa molt tocat a un Sant Andreu. Un punt dels últims 12 complica en excés la permanència. Tot i això, aquest equip està disposat a deixar-se la pell en les nou jornades que resten. La primera, diumenge a Reus.

UE SANT ANDREU: Morales, Carroza (Martí Tapia 64’), Manu Viale, Azparren, Jilmar, Ibon, Víctor (Ton Alcover 19’), Xavi Jiménez, Rubén Martínez, Manteca (Felipe 74’) i Bruno.

UE OLOT: Wilfred, Calavera, Germán, Rojas, Rubén Canelada (Robert Simón 74’), Héctor Simón (Sama 93’, Abel, Corominas, Musa, Carlos Martínez (Trujillo 67’) i Uri Santos

ÀRBITRE: Artacho Cobo (Andalusia). Va ensenyar targeta groga Rubén Martinez (18’), Carroza (31’) i Azparren (86’), de la Unió Esportiva Sant Andreu; i Abel (2’) i Germán (92’), de la Unió Esportiva Olot.

GOLS: 1-0, Azparren (24’). 1-1, Germán (80’). 1-2, Robert Simón (90’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS